Anmeldelser Den gode barsel

Anmeldelser fra gravide og nybagte forældre, som har benyttet Den gode barsel. Ønsker du at læse flere anmeldelser, så kan du læse dem på vores Facebook side.

Har du benyttet dig af Den gode barsel, så vil vi sætte stor pris på, hvis du vil skrive en anmeldelse inde på vores Facebook side. 

Trine Bak Holdensen, mor til dreng. 12. januar 2018 – Ammehjælp

Sødeste Sonja kom akut ud til os efter jeg havde talt med Sarah om mulig begyndende brystbetændelse, blodige brystvorter og helt igennem smertefuld amning. Efter to timer med Sonja fik jeg styr på de korrekte stillinger og sutteteknik og jeg har nu en meget mæt og glad dreng og jeg er selv blevet helt afslappet omkring amning. (Og mine brystvorter helede på få dage takket være Nogle skaller som Sonja havde medbragt hvilket var virkelig god service) SMERTEFRI amning. Det er den absolut bedste investering vi som nybagte uvidende forældre har lavet og jeg vil anbefale disse dejlige kvinder til ALLE!

Mette Thi, gravid. 7. november 2017 – Rebozomassage

Jeg kan varmt anbefale Rebozo massage af Kristiane! Jeg har længe haft besvær med iskiasnerven, hvilket Kristiane hjalp mig af med. Derudover fik jeg også nogle rigtig gode teknikker med hjem, som både kan bruges mod smerter men også til hjælp under fødslen. De dejligste 60 minutters velvære som alle fortjener!

Nanna Fyhr, mor til en dreng. 17. oktober 2017 – Ammehjælp

Da jeg fik min søn i marts måned havde jeg klart undervurderet hvor svært det kan være at få amning til at fungere. Efter 2 uger var jeg klar til at give op. Jeg ville gøre et sidste forsøg og søgte hjælp her. Jeg bestilte tid til en ammevejledning. Jeg troede ikke det kunne være muligt, at min situation kunne ændres på to timer, men det kunne den! Jeg fik mange gode råd om amning og andre tips til livet med en baby. Det hjalp især på amningen at der sad en ved siden af mig og fortalte hvad jeg kunne gøre anderledes. Kan klart anbefale dette sted, hvis du har brug for hjælp, til at få amningen til at fungere!

Lene Søe Rasmussen, 3 gangs mor. 25 september 2017 – Ammehjælp

Efter to mislykkede ammeforløb kontaktede jeg Den Gode Barsel og bookede på forhånd et hjemmebesøg til en uge efter min termindato (PKS). Sonja kom ud og bekræftede mig i, at min datter havde godt fat, og at jeg gjorde alting helt rigtigt. Det havde jeg brug for at høre!
Der var god tid til snak og til at vise mig forskellige ammestillinger, og jeg følte mig sikker i min amning, da hun igen gik.

Her 11 måneder efter ammer jeg stadig 🙂

Mia Lunau Thomsen – første barn. 16. april 2017. Ammekursus og ammehjælp

Jeg har både været til ammekursus og fået ammebesøg fra Den gode barsel og begge dele kan virkelig kun anbefales.
Jeg følte mig godt forberedt med ammekurset, men da jeg fik sår efter nogle dages amning, vidste jeg fra kurset, at jeg havde behov for at justere teknikken. Derfor kom Sonja på ammebesøg, hvor vi gennemgik alle ammestillinger og hun fik finjusteret min teknik og givet gode råd. Med de råd kunne jeg med det samme mærke stor forskel på, når min datter får rigtig fat og hvornår hun ikke gør. Det gør overhovedet ikke ondt, når hun får korrekt fat på trods af grimme sår. Jeg kan kun anbefale både ammekursus og ammebesøg og som bonus er Sonja simpelthen så sød.

 Leise Lund Sørensen, 2. gangsfødende. 17. marts 2017 – Modningsakupunktur og ammehjælp

Efter en katastrofal fødsel af vores første og et efterfølgende lige så katastrofalt ammeforløb, opsøgte jeg Den Gode Barsel for i første omgang at få modningsakupunktur – 2 dage og en hindeløsning efter, blev vores datter født på 4,5 time og uden at jeg på noget tidspunkt syntes at jeg ikke havde kontrol over situationen. Vanskeligheder med amningen fik mig til at kontakte Sonja igen for at få hjælp og efter akut ammebesøg af Pernille, sidder jeg nu med en selvsikkerhed og en grundfast tro på at min datter og jeg nok skal finde ud af det sammen. Brugbare råd og konkrete råd gennemsyrer al kontakt med Den Gode Barsel og de meget kompetente og omsorgsfulde jordemødre får mine bedste anbefalinger

Loise Bustoft, mor til 1 barn. 6 marts 2017 – Ammekursus, modningsakupunktur og babyzoneterapi

Så dygtige og professionelle. Har både været til anmeforberedelse, zoneterapi og fået modningsakupunktur. Alt sammen så godt og alle er så søde derinde 🙂 varme anbefalinger herfra!

Emma Louise Nøhr, venter første barn. 14. februar 2017 – Ammekursus

Kan varmt anbefale ammekurset! Masser af viden og gode råd. Føler mig velforberedt og tryg ved den kommende ammestart.

Aslaug Clemmesen Glad, 1. barn. 18. januar 2017 – Babymassage holdundervisning

Skønt kursus i babymassage, super fine fifs til zoneterapi og konkrete forslag til babyerne og deres behov. Dejlig rolig atmosfære og mulighed for at drøfte andre aspekter af barselslivet.

Nina Nordström, første barn. 11. januar 2017 – Ammekursus og ammehjælp

Det har været en god start på livet som mor at have investeret i Den gode barsels ammeforberedende kursus. Det hele foregår i et trygt forum med mulighed for at stille alle de spørgsmål, man vil. Sonja har tålmodighed som en engel og brænder virkelig for sagen. Når mælken efterfølgende var 5 dage om at løbe til, og jeg på trods af alle forberedelser stod med sår på brysterne og tårer i øjnene, så stod Sonja med åbne arme og masser af støtte til at få mig godt videre. Når sundhedsplejersken derefter gang på gang stod og pressede på, for at vi skulle supplere med flaske, har jeg hele vejen igennem følt mig selvsikker nok til at holde fast i min amning og tro på mig selv.  Når alt kom til alt, fik jeg faktisk ret. Der var nok mælk og min pige er bare en lille en af slagsen, men som følger sin kurve så fint. Så hurra for Den gode barsel og ammekursus! Jeg har kunnet stå fast i min sag og fået den start, som jeg ønskede for mig og vores baby. Et kæmpe tak! Jeg tror ikke, jeg havde klaret det uden.

Signe Voxen, 6. januar 2017 – Ammehjælp i klinikken

Fantastisk sted!! Man bliver tryg og rolig, fra det sekund man træder ind af døren og går derfra igen, fyldt med god viden og en tro på sig selv.

Louise Pihl Hansen, første barn. 2. januar 2017 – Amme – og barselshjælp

Har i dag haft besøg af Sonja som bare var en kæmpe hjælp. Sonja var her i 3 timer hvor jeg bare kunne spørge om alt hvad jeg havde på hjertet, vi øvede amme teknikker, hvordan vi trøster og hvad man nu ellers har brug for at vide som første gangs mor.

Sonja er så sød og kompetent.

Rikke Ingemann Lind, 3. gangs mor. 14. december 2016 – Ammehjælp

Jeg har fået en rigtig god hjælp fra Sonja og amningen kører og har kørt i 3 mdr. nu trods tidligere mislykkedes ammeforsøg.
Skønt at det hele bliver så konkret og praktisk, at Sonja sågar følger med ind i ens seng og afprøver ammestillinger?

Men den bedste hjælp fik jeg nok en sen aftentime hvor jeg var lige ved at opgive det hele pga. brystbetændelse og 40.5 i temperatur. Et hurtigt svar, opmuntring og peptalk gjorde, at jeg kæmpede videre og det lykkedes. Tak for det?

Randy Hansen, første barn. 5. december 2016 – Ammekursus

Tak for et super godt kursus omkring amning!
Jeg er super glad for den lækre viden jeg fik omkring amning – samt alle de fif og værktøjer jeg stod med som mor for første gang. 5 stjerner fra mig!

Camilla Wendel Nielsen, mor til to. 20.oktober 2016 – Ammekursus og akupunktur

Jeg har både haft fornøjelsen af modningsakupunktur og forberedende ammekursus hos Sonja og begge dele kan varmt anbefales! Man får bare så meget mere end man betaler for, med masser af vejledning på alle områder. Tak for en fantastisk omsorgsfuld behandling. Hvis jeg kan lokke min kæreste til at få flere børn en dag så vil jeg helt sikkert bruge Den gode barsel igen!:-)

Cecilie Nordahl Richter-Olesen, 1. gangsfødende. 18. oktober 2016

Den 01. august fødte jeg min lille datter Saga og igennem graviditeten fyldte tankerne om amning enormt meget hos mig. Blandt familie og venner har jeg flere eksempler på at amningen ikke har fungeret, end jeg har eksempler hvor amningen bare er gået fint og nemt. Jeg havde et KÆMPE ønske om at amme min datter, gerne fuldamning til 6 måneder og ikke nødvendigvis med stop lige derefter. Jeg begyndte at følge dig på Facebook og har læst – og genlæst og.. – alle dine fantastiske opslag om amning, myter om “nok mælk”, gode råd osv. osv. Jeg købte også din ammeguide og læste den igennem mange gange inden jeg fødte!

På barselsgangen bad jeg om hjælp til at tjekke om min datter suttede rigtigt. Jeg synes det så fint ud men jeg synes det var svært at få hende til at danne vakum. Tungebånd var blevet tjekket. Så snart jeg bad om råd og hjælp fik jeg udleveret suttebrikker da personalet ikke mente at mine brystvorter “var optimale til amning”. � Jeg var helt knust! Frygtede at amningen hang i en tynd tråd. Da vi kom hjem fra sygehuset blev jeg dog stædig og fandt din ammeguide og diverse artikler og links til videoer frem igen! I løbet af en lille uges tid smed jeg brikkerne og har aldrig fundet dem frem igen! Jeg fuldammer min datter som nu er 11 uger, hun tager på som hun skal (+2,2 kilo siden fødsel), sover igennem om natten og STORtrives på min mælk ❤️ Jeg havde egentlig besluttet at få dig ud som ammerådgiver hvis amningen føltes svær, men det viste sig slet ikke at være nødvendigt takket være din ammeguide (hvilket måske er lidt ærgeligt for din forretning, hehe ��)

Hold op det blev langt. I bund og grund vil jeg bare sige tusind tak! Tusind tak fordi du brænder for det du laver (det kan man i dén grad mærke her på den anden side af skærmen), fordi du hjælper kvinder til at få gode ammeoplevelser men mest af alt tak fordi du gennem dine opslag gav mig TROEN på at amning kunne lykkes og modet til at tro på mig selv og stole på min mavefornemmelse igennem denne her proces!

Jeanette Pedersen, venter første barn. 24. maj 2016 – Ammekursus

Jeg har deltaget i det første ammekursus som Sonja har arrangeret- dette forløber sig over to gange af 2 timers varighed. Har kun de varmeste anbefalinger herfra, informationen er utrolig brugbar og relevant for både førstegangsfødende og andengangsfødende. Jeg føler mig mere rustet til at påbegynde amning og har fået en stor viden omkring det.

Nanna Shalchi, gravid med første barn. 23. maj 2016 – Ammekursus

Jeg har været til Sonjas Ammekursus og det var bare super godt, perfekt størrelse hold, gode informationer også er Sonja til rådighed bagefter når man har født. Kan i hvert fald klart anbefales – flere burde tage sådan nogle hold!

Maria Pedersen, mor til nyfødte tvillingepiger. 2 maj. 2016 – Ammehjælp

Da mit ammeforløb med min ældste datter stoppede allerede 5 uger efter hun var blevet født grundet konstant brystbetændelse, var jeg opsat på at det skulle lykkes denne gang.
Jeg fødte tvillinger en søndag og tog hjem fra hospitalet allerede tirsdag, da vi ikke fik den hjælp på barselsgangen som vi havde brug for. Jeg kontaktede Sonja samme aften vi kom hjem og hun stod ved vores dør dagen efter. Ved blot et 2 timers besøg og nogle små justeringer resulterede det i at mine sår var væk efter 3 dage og på 4 dagen kunne amme uden brikker.
Sonja kan kun få de varmeste anbefalinger herfra

Amalie Gabriel Jørgensen, førstegangsmor. 23.april 2016 – Ammehjælp

Sonja hjalp mig med at justere ammeteknikken, da min lille pige på 7 uger havde tabt sig og fik dermed ikke nok næring. Efter Sonjas hjælp gik der kun 1 døgns tid før amningen var oppe og køre igen. Jeg kan klart anbefale Sonjas ammehjælp!

Ann-Kathrine Laursen, førstegangsmor. 1. feb. 2016 – Efterfødselssamtale

Jeg vil give jordemoder Sonja mine ALLER-ALLER varmeste anbefalinger!Jeg var så heldig -via en konkurrence på Facebook- at vinde en konsultation med hende. Oprindeligt var tanken et hjemme eller et barselshotelbesøg, med fokus på amning – men da min fødsel endte ret så traumatisk ud for mig, sadlede Sonja velvilligt om og brugte hendes erfaring, vores erindringer fra fødslen og den skrevne journal på sundhed. dk – til at give oplevelsen mening for mig. Dét på en yderst faglig kompetent måde og uden at virke ubekvem ved ‘selskabet’ af mine tårer. Derudover modtog min lille datter en omgang luksus-nusning og moderen fik nogle gode fif til den videre amning.

Sonja er efter min mening: Kompetent, ligetil og ikke mindst behageligt selskab.
Tak for dig!

Steen Gorm Hansen, nybagt far. 1. feb. 2016 – Efterfødselssamtale

Torsdag d.21 Januar fik kæresten og jeg den lækreste lille baby, efter en fødsel der nok var noget nær det modsatte af det man kan kalde vellykket, og trods al den hjælp vi fik på Rigshospitalet, så kunne jeg mærke at oplevelsen sad tungt i hende i ugen efter.

Sonja: tak for et dejligt besøg forleden, min kæreste havde jo en mindre vellykket fødsel, og det var for mig, som manden i det hele, skønt at du fik læst hendes journal igennem på sundhed,dk, så alle de faglige spørgsmål jeg ikke kunne svare på, blev omsat til ord og tanker.

Det er ikke kun jer kvinder der kan få noget ud af et besøg af Sonja, jeg fik også løst op for en masse ubesvarede spørgsmål, og jeg er overbevist om at det vil gavne begge parter at Sonja er dejlig uhøjtidelig, og at snakken kan foregå helt uden filter på.

Kh – Steen.

Yasmine Baroud Dalsgaard, førstegangsmor. 20. jan. 2016 – Ammehjælp

Jeg mødte Sonja på hendes velvære i vandet hold, hvor jeg oplevede hende som meget ærlig og tillidsvækkende.
Da jeg efter en uges amning fik kæmpe sår på vorterne og brystbetændelse var jeg desperat og klar til at opgive amningen helt, så ondt det gjorde. Jeg kontaktede Sonja som kom på akutbesøg samme eftermiddag med alle de remedier jeg skulle bruge for både at behandle sårene og få amningen godt i gang. Hun tog sig rigtig god tid, lyttede til mine spørgsmål og bekymringer og havde den helt rigtige indgangsvinkel for at nå ind til mig.
Sonja er altid til at få fat på, og giver masser af gode råd når man har brug for det. Hun er meget ligetil og siger tingene som de er. Hun er også meget omsorgsfuld og jeg har følt mig godt passet på.
Kan meget varmt anbefale Sonja som støttejordemoder, hun er en stor grund til at jeg nu stadig ammer min dejlige søn.

Anne-Dorthe Saugman, mor til tre drenge. 13. jan. 2016 – Ammehjælp

Jeg kunne skrive en hel roman af en anbefaling, da Sonja har hjulpet mig før, under og efter min tredie graviditet og fødsel. Men jeg har begrænset mig til blot en, af de positive oplevelser med hende ved min side.
Selv om jeg prøvede i starten, endte mine to første børn med at få flaske efter blot få uger. Da jeg så blev gravid igen ønskede jeg brændende at få amningen til at fungere denne gang. Min søn var kun få timer gammel, da Sonja kom mig til undsætning på hospitalsstuen. Der var ikke det spørgsmål hun ikke kunne svare på og med hendes vejledning, fik jeg simpelthen den bedste start på amningen man kunne tænke sig. Da jeg efter et par uger begyndte at tvivle på amningen, og på om jeg nu gav min søn det han havde brug for, stod Sonja der med det samme og gav mig igen ro på så jeg trygt kunne fortsætte amningen. Nu er min søn 3,5 måned og jeg ammer endnu:-) Jeg er Sonja evig taknemmelig og lykkelig for, at det denne gang lykkedes, og vil ikke tøve et sekund med at anbefale hende kyndige vejledning til andre.

Didde Sufuka Nielsen, mor til dreng. 18. jan 2016 – Fødselsforberedelse

Fantastisk forløb med velvære i vand og altid tid til et godt råd eller hjælp når panikken breder sig. Hun er ligefrem og nem at snakke med, kan kun anbefale det til alle andre.

Anne Rubæk Eriksen, mor til to. 29. dec. 2015 – Fødselsforberedelse

Sonja er en erfaren jordemoder, der har styr på sit fag. For mig betød det meget, at hun var rigtig god til at svare på mine spørgsmål, og ikke bare de svar, man selv kan finde på nettet. Jeg blev klogere og bedre forberedt til min fødsel og tiden efter, af at gå på hendes velvære i vand hold, også selvom jeg var andengangsfødende.

Pernille Davidoff Larsen, førstegangmor. 12. nov. 2015 – Fødselsforberedelse

Jeg startede på et fødselsforberedelseshold og fik Sonja som jordemoder og underviser – det var fantastisk!! Og efter at have født min lille pige var Sonja der endnu en gang da brysterne trængte til lidt hjælp. Sonja var der med det samme og havde rigtig gode produkter og kærlig vejledning med – hvilket hjalp med det samme. Hun er en rigtig sød, betænksom, omsorgsfuld person og man føler sig tryg og i gode hænder i hendes selskab og med hendes vejledning. Vil anbefale alle der skulle have de mindste problemer med det ene eller andet, før eller efter fødsel at kontakte Sonja!!

Iben Ma Bønnelycke Fáhlen, mor til pige. 9.okt. 2015 – Ammehjælp

Jeg brugte Sonja til at starte amning op igen efter en meget smertefuld start og efterfølgende pause (så både krop og sjæl kunne hele). Det var det både en fysisk og psykisk overvindelse at lægge min datter til brystet første gang efter pausen, men Sonja fik mig til at slappe af, rettede på min teknik og ikke mindst fik hun mig til at stole på, at jeg kunne få et dejligt ammeforløb. Det er nu to uger siden, og jeg er godt på vej til smertefrit at fuldamme mit barn.

Opdatering 24.februar 2016 – Iben har fuldammet i 6 måneder.

Charlotte Damberg, mor til to piger. 3. okt. 2015 – Fødselsforberedelse

Efter en rigtig dårlig fødsel af mit første barn, fik jeg anbefalet Velvære i vand af en veninde og endte på Sonja’s hold.
Det var en rigtig god beslutning! Jeg lærte nogle rigtig gode og brugbare ting til min kommende fødsel, såsom hvor stor betydning vejrtrækningen har og gode bevægelses øvelser.
Sonja er en super kompetent jordemoder med mange gode råd og svar på alle de spørgsmål man måtte have omkring graviditet, fødsel, baby og amning!
Jeg har også haft fornøjelsen af at bruge hende til en gang modningsakupuntur og rebozo.
Hun er meget imødekommende og man føler sig tryg i hendes selskab og vejledning.