BABYMASSAGE

Babymassage, babymassage Frederiksberg, babymassage hold, babymassage mødegrupper, baby massage

Babymassage tilbydes hos Den gode barsel for hold og mødregrupper.

Babymassage er en dejlig samværsform med intens og kærlig berøring. Den tætte kropskontakt med dit barn, gør at du som forældre får en utrolig dejlig oplevelse af nærhed med din baby, og det vil udløse endorfiner hos jer begge.

At blive berørt og have kropskontakt er en vigtig del af alle menneskers behov, og berøring er mindst lige så vigtig for din babys motoriske, neurologiske og sociale udvikling, som mad og pleje er. En baby, der bliver set og rørt, udvikler sig til et trygt og glad barn med en masse selvtillid. Forskning har vist, at specielt berøring er afgørende for det spæde såvel som det ældre barns trivsel og vækst. Babymassage øger din babys kropsbevidsthed, løsner spændinger og giver en god kropsfornemmelse. Det styrker berøringssansen,  og det hjælper din baby med at afgrænse verden.

Babymassage er derudover meget effektivt mod koliksmerter, fordøjelsesproblemer, og understøtter barnets immunforsvar og generelle udvikling.

MASSAGEN

  • Anbefales for babyer i alderen mellem 1-7 måneder.
  • Undervisninger løber over tre undervisningsgange
  • Undervisningen varer 60 min.

Du masserer din baby samtidig med, at underviseren på sin ”baby” viser hvordan du gør. Vi vil gennemgå et fast massageprogram hver gang, så du og baby vænner dig til det og kan fortsætte selv derhjemme. Der vil derudover være gennemgang af forskellige teknikker samt råd og ”regler” omkring babymassage. Der bliver også lidt teori om spædbarnets behov og signaler, med tanke på aflæsning af disse under massagen. Vi vil gennemgå nogle zoneterapipunkter samt akupressurpunkter, der understøtter babymassagen og er gode mod fordøjelsesproblemer samt kolik og uro hos baby.

Vi klæder børnene af, dog ikke bleen, og øver den dejlige massage i et behageligt opvarmet rum, imens vi hører stille afslapningsmusik. Dette er ikke kun en skøn og rolig stund for din baby, men også for dig selv. Den blide berøring og den fysiske kontakt er mindst lige så afslappende og positiv for dig som voksen. Udover de ”glædeshormoner” som massagen udløser, styrkes din relation til din baby, og I får mulighed for samvær med andre spædbørnsforældre i et forum, hvor I og jeres babyer er i centrum.

Er I en mødregruppe, som ønsker at booke et minikursus, kan I læse mere om, hvad vi tilbyder her.

Så kom og forkæl dit barn samt dig selv med babymassage!

Holdstart

  • Onsdag 20/2, 27/2 & 6/3 kl. 10.30 – 12.00.

PRIS & PRAKTISK INFORMATION

  • 630 kr. inkl. babymassage – og zoneterapi trin for trin guide.
  • Undervisningen foregår i klinikken på Godthåbsvej 64A, 2000 Frederiksberg
  • Bindende tilmelding. Dog refunderes det fulde beløb senest 14 hverdage før kursus start.
  • Vi har babynests, puslehynder, svøb og stofbleer til rådighed.
  • Barnevogne er IKKE tilladt inde i selve klinikken. Barnevognen kan stilles langs klinikkens vinduer. Så husk evt. lås.

Hos Den gode barsel afholdes kurset i babymassage af jordemoder og certificeret Tryk og Glad Baby – og Børnebehandler Ditte.