Babymassage

Babymassage for mødregrupper tilbydes hjemme hos jer!

Som mødregruppe kender I sikkert hinanden, og er vant til at lave hyggelige ting sammen. Måske kunne det være sjovt at prøve noget nyt? Med babymassage lærer I teknikker, og får konkrete redskaber til at kunne gøre babymassage til en del af jeres hverdag.

Babymassage er en dejlig samværsform med intens og kærlig berøring. Den tætte kropskontakt med dit barn gør, at du som forælder får en utrolig dejlig oplevelse af nærhed med din baby, og det vil udløse endorfiner hos jer begge.

At blive berørt og have kropskontakt er en vigtig del af alle menneskers behov, og berøring er mindst lige så vigtig for din babys motoriske, neurologiske og sociale udvikling, som mad og pleje er. En baby, der bliver set og rørt, udvikler sig til et trygt og glad barn med en masse selvtillid. Forskning har vist, at specielt berøring er afgørende for det spæde såvel som det ældre barns trivsel og vækst. Babymassage øger din babys kropsbevidsthed, løsner spændinger og giver en god kropsfornemmelse. Det styrker berøringssansen, og det hjælper din baby med at afgrænse verden.

Babymassage er derudover meget effektivt mod koliksmerter, fordøjelsesproblemer, og understøtter barnets immunforsvar og generelle udvikling.

Du masserer din baby samtidig med, at underviseren på sin ”baby” viser hvordan du gør.  Der vil være gennemgang af forskellige teknikker samt råd og ”regler” omkring babymassage. Der bliver også lidt teori om spædbarnets behov og signaler, med tanke på aflæsning af disse under massagen.

Vi klæder børnene af, dog ikke bleen, og øver den dejlige massage i et behageligt opvarmet rum, imens vi hører stille afslapningsmusik. Dette er ikke kun en skøn og rolig stund for din baby, men også for dig selv. Den blide berøring og den fysiske kontakt er mindst lige så afslappende og positiv for dig som voksen. Udover de ”glædeshormoner” som massagen udløser, styrkes relationen til din baby, og I får mulighed for samvær med andre spædbørnsforældre i et forum, hvor I og jeres babyer er i centrum.

PRIS & PRAKTISKE INFO

  • 300 kr. pr. person for workshop hjemme hos jer (København, Frederiksberg og Amager).
  • Anbefales for babyer mellem 1-7 måneder.
  • I skal min. være 4 deltagere.
  • Massagen varer 60 min.
  • For aflysningspolitik læs her.

BOOKING

I booker en tid til jeres mødregruppe ved at skrive til os på mail kontakt@dengodebarsel.dk 

Hos Den gode barsel afholdes kurset i babymassage af jordemoder og certificeret Tryk og Glad Baby – og Børnebehandler Ditte.