Efterfødselsmassage

 

Massage efter fødslen kan være med til at støtte dig fysisk og psykisk i alle aspekter af din barselstid.

Du har været gravid, født dit barn og du skal nu finde dig tilrette i rollen som mor. Barselsperioden er en forunderlig, vidunderlig men også udfordrende og krævende tid. Måske fik du din drømmefødsel, måske blev det ikke, som du havde håbet og ønsket. Der er meget, der skal bearbejdes og lande i denne tid oveni ansvaret for et nyt lille menneske. Du oplever måske, at følelserne sidder lige under huden. Dit barn har brug for dig alle døgnets timer, og den forstyrrede søvn tærer på dine fysiske og psykiske ressourcer. Samtidig er dit nyfødte barn helt afhængigt af, at du grundlæggende har det godt. Jo bedre mor har det, jo bedre trives barnet og den dybe mor/barn-kontakt styrkes.

Efterfødselsmassage er ikke kun luksus og velvære. Det er forløsende på en række punkter, bla. balancerer det dit nervesystem, så du får indre og dyb ro i krop og sind. Det kan stimulere din mælkeproduktion, fordi du slapper af og stresser mindre.

Det er en sublim mulighed for at restituere og bearbejde din fødselsoplevelse. Massagen kan lindre spændinger og ophobet energi i nakke og skuldre – fra alle de timer, du sidder med dit barn og nyder hver en fold i deres ansigt. Samtidig er det en stund kun for dig, hvor du kan lade op og slappe af, så du kan vende styrket tilbage til moderskabet.

Du kan få efterfødselsmassage, når du føler dig klar, og så ofte som du har brug for – der er ingen øvre grænse for selvomsorg. Heling er centralt for at komme godt videre i det næste kapitel af din kvindelighed. 

Gravidmassage

Det er muligt for partner/ ven/ veninde at sidde i klinikken med barn eller babyalarm. Klinikken ligger på Frederiksberg, hvor der er god mulighed for at gå tur med barnevogn, og du kan parkere 2 timer gratis i mange af sidegaderne.

Vi bruger økologisk massageolie for optimal næring til din hud.

Efterfødselsmassage i vores jordemoderklinik udføres af Louise og Michelle, som også udfører rebozomassage og gravidmassage. 

AFLYSNINGPOLITIK

For aflysningspolitik læs her.