Gravidmassage

Som gravid kan man få massage gennem hele graviditeten. Fra det første tegn på graviditet og til fødslen går i gang, endda også i fødslen.
Gravidmassage er en blid, nænsom og langsom massage, der tager kærligt hensyn til de mange fysiske og psykologiske processer, der findes i graviditeten. Gravidmassage, gravid masssage, masssage gravid, gravid, gavekort gravidmassage, gravidmassage Frederiksberg, Gravidmssage København

Der findes mange gode fordele ved at modtage gravidmassage. Den nænsomme berøring er døren ind til din oxytocinproduktion, og virker derfor fødselsforberedende. Regelmæssige massager påvirker din smertetærskel, så du oplever fødslen mindre smertefuld. Derfor vil alle gravide have gavn af kontinuerlig massage i deres graviditet.

Massage medvirker til at reducere stressniveauet, og er en måde at holde din krop og dit barn stressfri under graviditeten. Stress og mangel på overskud er ofte årsag til dårlig og afbrudt søvn for rigtig mange gravide. I sin langsomme og rolige form vil massagen give dig dybere og roligere søvn.
Gener såsom hævede fødder og hænder (ødemer) kan reduceres, da massageteknikken arbejder udfra viden om veneklapper og blodstrømmen i venerne i arme og ben. Man kan med massagen derfor afhjælpe ophobning af væske.

Gravidmassage, gravid masssage, masssage gravid, gravidmassage Frederiksberg, Gravidmassage København, gravid, gavekort gravidmassage

Du vil også opleve en god kontakt til barnet i livmoderen, fordi massagen er en stund, der giver rum og ro til en dybere kontakt. Mange oplever øget selvværd og selvtillid, når de får massage. Det er fordi kropsbevidstheden og kontakten til barnet øger kvindens forståelse for- og troen på sig selv og sit barn i fødslen. Oxytocinproduktionen, som aktiveres igennem massagen, øger også glæden ved livet og graviditeten og styrker muligheden for en god fødsel.

Er du tæt på din termin og har endnu ikke fået gravidmassage, så er det ikke for sent. For mange er massagen, oxytocinen, kropskontakten og roen netop det, der skal til for at fødselshormonerne kan indtræffe og fødslen kan forløbe. Massagen kan laves i sideleje eller ryg/maveleje efter behov. Vi bruger økologisk massageolie.

Den gode barsel byder nu på hele to massører.
Hos Jordemoder Naja kan få en dejlig blid og afslappende velværemassage.
Doula Louise kan du vælge hvis du har nogle problemområder du gerne vil have behandlet, kombineret med afslappende massage.

Fodmassage

Trænger dine fødder til en velfortjent pause, så kan du nu booke en fod – og underbensmassage hos Doula Louise. Du vil gå herfra med fornyet energi og lettere fødder.

Gravidmassage i vores jordemoderklinik udføres af Jordemoder Naja og doula Louise, som også udfører rebozomassage og efterfødselsmassage. 

AFLYSNINGSPOLITIK

For aflysningspolitik læs her.