Handels- og leveringsbetingelser

Her finder du information om fragt og levering, betaling, retur, sikkerhed og persondatapolitik hos:

Frederiksberg Jordemoderklinik ApS v/Den gode barsel og Den rigtige Jordemoder
Godthåbsvej 64A
2000 Frederiksberg
E-mail: kontakt@dinjordemoder.nu
CVR: 38773747

Bestilling

Det er muligt at bestille produkter gennem Dengodebarsel.dk  eller via. personlig kontakt på kontakt@dinjordemoder.nu. Kreditkort som, herunder Visa, Visa Electron Dankort, Visa/Dankort og Mastercard accepteres.

Der lægges stor vægt på sikkerhed ved betalingen, og netop derfor har vi valgt den sikre betalingsgateway, Quick Pay valgt. Alle informationer opbevares sikkert. Dengodebararsel.dk har på intet tidspunkt mulighed for at læse dine personlige kortoplysninger, og derved kan du som kunde stole trygt på sikkerheden ved dit køb.

Efter dit køb modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail. Pengene trækkes så snart ordren er lagt.

Ordrebekræftelse

Så snart din ordre er gennemført, vil du modtage en e-mail med din ordrebekræftelse. Vi anbefaler, at du printer denne e-mail ud, da den indeholder væsentlige informationer om dit køb – blandt andet dit ordrenummer, som du bedes oplyse, hvis du har brug for at kontakte os.

Er det muligt at annullere en ordre?
Ja, men ikke efter den er behandlet.

Din ordrehistorik

Du kan altid inden for 5 år efter dit køb logge ind og se dine ordrer, samt opdatere dine stamoplysninger:

Fragt og levering

Fragten koster 45 kroner og sendes med GLS til nærmeste pakkeshop og kan følges via dit track & trace nummer, som du modtager pr. mail. Dette beløb lægges automatisk til ordresummen, når du handler på Dengodebarsel.dk.

Leveringstiden er mellem 3-5 hverdage. I ferie dog længere tid.  Der kan dog forekomme eksterne forsinkelser, der kan forsinke leveringen, som Dengodebarsel.dk ikke skal stilles til ansvar for. Hvis der forekommer meget forsinkede eller decideret udeblevne leverancer, så vil Dengodebarsel.dk naturligvis fremsende dig en ny leverance uden beregning. Du bedes tage kontakt, hvis du en uge efter din bestilling endnu ikke har modtaget din ordre.

Som udgangspunkt er alle produkter på lagervarer, men i tilfælde af en udsolgt vare vil vi altid informere dig som kunde om den eventuelt forsinkede levering via sociale medier.

Forsendelse udland

Vi sender ikke til udlandet.

Fortrydelsesret

Dengodebarsel.dk tilbyder 14 dages fortrydelsesret, fra du modtager ordren. Du skal informere Den gode barsel, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret inden 14 dage fra din modtagelsen af  varen, meddele det til kontakt@dinjordemoder.nu. For at kunne anvende fortrydelsesretten er det påkrævet, at varerne leveres tilbage i samme stand og mængde. Kunden afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere en vare. Efter modtagelse af pakken vil du få tilbageført hele købesummen, dog ikke leveringsomkostningerne, til det betalingskort, som du har anvendt ved købet. Der kan dog gå op til 14 dage.

Reklamationer

Hvis du køber en vare hos Dengodebarsel.dk som ved normal brug og håndtering indeholder fejl eller mangler, så kan du naturligvis også returnere denne sammen med en skriftlig beskrivelse. Kunden afholder selv de omkostninger, der er forbundet med returnere en vare. Du kan altid henvende dig til os hvis der skulle opstå problemer. Enten pr. mail: kontakt@dinjordemoder.nu eller via telefon: 93 60 84 14.

Returneringer og reklamationer skal afleveres eller sendes til:

Sonja Eskandari

Brydevangen 10
4600 Køge
Mrk: Returevare

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@dinjordemoder.nu

Forbehold

Frederiksberg Jordemoderklinik tager forbehold for prisængdringer, udsolgte varer og tastefejl.

Sikkerhed

Frederiksberg Jordemoderklinik benytter en professionel webshopløsning fra WooCoomerce. Betalingssystem Clearhaus og QuickPay lever op til de sikkerhedskrav, der er stillet, og er godkendt og certificeret af PBS. Dvs. at betalingssystemet er sikret med en såkaldt SSL løsning, et system, der krypterer alle de Dankort-informationer, du sender til os. Det betyder, at ingen (med undtagelse af  Clearhaus) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Du kan finde flere oplysninger om betalinger på internettet på: www.betaling.dk

Persondatapolitik ved webshop hos:

Dataansvarlig for indsamling, behandling og anvedelse af dine personoplysninger på dengodebarsel.dk er:

Frederiksberg Jordemoderklinik ApS v/Den gode barsel & Den rigtige jordemoder
Godthåbsvej 64A
2000 Frederiksberg
E-mail: kontakt@dinjordemoder.nu
CVR: 38773747

Indsamling og behandling af personoplysninger
I vores webshop  indsamler vi udelukkende persondata, når det er relevant for os i forbindelse med dit køb. Vi indsamler følgende persondata ved køb i webshoppen:

  • Navn og efternavn
  • Adresse og evt. alternativ leveringsadresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine personlige data overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi opbevarer kun dine persondata, så længe det er hensigtsmæssigt relevant for den grund, de blev indsamlet til eller så længe, vi har juridisk forpligtelse til det. Se mere nedenfor.

Behandlingsgrundlag og formål
Vi indsamler udelukkende dine personoplysninger, når du gennemfører en handel i vores webshop. Det gør vi, så vi kan gennemføre handlen og sende din ordre. Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne sende en ordrebekræftelse til dig og give information om forsendelse. Skulle der være ønske om ombytning eller retur, eller en vare er udsolg mm, klares dette lettest via mail-korrespondence eller over telefonen, derfor indsamler vi disse oplysninger.

Når du betaler for din ordre på check-ud siden indsamler vi dit navn, kortdata og IP-adress. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun i forbindelse med betalingsafviklingen og til at opfylde den indgåede aftale, som købet er.

Hvis du ikke ønsker at opgive de påkrævede persondata for at gennemføre en ordre/et køb, kan du desværre ikke købe produkter på vores webshop, da vi så ikke kan levere dem til dig.

Dine persondata bliver slettet efter 5 år (jf. Bogføringslovens §10) efter, du har modtaget din ordre.

Andre modtagere af persondata
Vi kunne aldrig finde på at sælge dine persondata til tredemand eller tredjeland, ligesom vi ikke overfører dine data til disse.

Når du bestiller, vil dine personoplysninger blive udleveret til vores fragtfirma GLS.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem QuickPay og de fungerer som vores databehandler. Når du oplyser persondata på vores webshop, bliver de opbevaret i QuickPays datacentre.

Som garanti for, at QuickPay overholdende de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger, har vi indgået en databehandleraftale med QuickPay og GLS.

Dine rettigheder
Er du registreret i vores webshop-system, har du naturligvis ret til at få at vide hvilke oplysninger, vi har registreret i vores system. Du kan få dine persondata rettet og ændret og du har også ret til at få anonymiseret eller slettet dine persondata. Det kan dog være, at vi beder dig om at dokumentere, at du er den, du udgiver dig for at være.

Derudover har du ret til at protestere over behandlingen af dine personoplysninger og du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine persondata, eller at vi skal begrænse behandlingen af dem er du velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dinjordemoder.nu

Cookie-politik

På vores webshop dengodebarsel.dk bruger vi Cookies til Google Analytics. Det gør vi primært til statistik, men også for at forbedre hjemmesidens funktioner og optimere brugervenligheden. Der lagres ingen personhenførbare oplysninger i vores cookies. Cookies, som vi bruger, indeholder bl.a. informationer om:

  • Hvilke sider besøgende har besøgt og hvornår.
  • Hvilken IP-adresse de besøgende har.
  • Hvor i landet og hvilket land besøgende kommer fra.
  • Hvilket sprog den besøgendes computer benytter.
  • Hvilken browser besøgende bruger.
  • Hvilke søgeord besøgende har brugt for at generere indhold.
  • Hvilken side besøgende kommer fra (eksterne og interne links).
  • Hvilke links besøgende har klikket på.

Når du besøger vores webshop, giver du accept til statistik-cookies. Du kan vælge at slå cookies fra i din egen browser og du kan sagtens klikke rundt på vores webshop, selvom du slår cookies fra.