Jordemoderkonsultation

Mere tid til dig og din graviditet

Jordemoderkonsultation med en privat jordemoder giver tryghed og kendthed! Har du brug for kontinuitet og vil du gerne gå hos den samme jordemoder under hele din graviditet?

Vil du gerne have en jordemoder som har tid til at lytte og giver sig god tid til at besvare alle dine spørgsmål? Det kan også være, at du blot har brug for en ekstra jordemoderundersøgelse for at få mere tryghed. Vi tilbyder privat jordemoderkonsultation, hvor du og dine behov er i fokus, og hvor der er tid til alle dine spørgsmål.

Som private jordemødre udfører vi præcis de samme undersøgelser som foregår hos jordemoderen på dit fødested, og vi udfylder også din vandrejournal, hvis du har sådan en. Vi tager udgangspunkt i det du ønsker at tale om gang for gang. Der vil også være tid til at få fødselsforberedelse i konsultationstimerne. Ønsker du en samtale om amning eller ammeforberedelse kan vi tilbyde dette både individuelt som jordemoderkonsultation, men også som online kursus. Læs mere her.

Det offentliges tilbud til gravide er i dag ca. 6 jordemoderkonsultationer, afhængig af om du er første- eller fleregangsfødende. Der er kun afsat 20 min til en konsultation, og det er for mange gravide absolut ikke nok. Ofte er en eller flere af konsultationerne erstattet af en telefonisk samtale, så man ikke ser en jordemoder før uge 28. Derudover er der ofte forsinkelser, og i løbet af graviditeten møder man mange forskellige jordemødre. Alt dette skaber for mange gravide, utryghed og mange gravide føler sig ikke mødt. Derfor vælger flere og flere at enten supplere det offentlige tilbud med en privat jordemoder, eller helt erstatte det offentlige tilbud med en privat jordemoder. Begge dele er selvfølgelig en mulighed hos Den gode barsel.

Vi tilrettelægger forløbet ud fra hvad du ønsker, hvad end om det er en enkelt supplerende konsultation, eller om du har behov for flere.

 

Rebozo

Udover samtale indeholder jordemoderkonsultationen også:

  • Vurdering af barnets stilling og fosterskøn
  • Lytte hjertelyd
  • Måling af livmoderen størrelse (symfyse/fundus mål)
  • Urinundersøgelse
  • Blodtryksmåling

Skulle der være noget som kræver et tjek på sygehuset, tager vi kontakt til dit fødested.

Booking

Du kan booke tid til jordemoderkonsultation i vores klinik på Frederiksberg via vores online booking. Du kan booke en konsultation af 30 min. varighed eller 1 time.

Du får den 6. jordemoderkonsultation gratis.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere om "danmark"s takster til jordemoder her

Fra 1/1 ydes der op til 50% af ydelsesprisen.