Jordemoder konsultation

Mere tid til dig og din graviditet

Jordemoderkonsultation med en privat jordemoder giver tryghed og kendthed! Har du brug for kontinuitet og vil du gerne gå hos den samme jordemoder under hele din graviditet?

Vil du gerne have en jordemoder som har tid til at lytte og giver sig god tid til at besvare alle dine spørgsmål? Det kan også være, at du blot har brug for en ekstra jordemoderundersøgelse for at få mere tryghed. Vi tilbyder privat jordemoderkonsultation, hvor du er i fokus og hvor der er tid til alle dine spørgsmål.

Som private jordemødre udfører vi præcis de samme undersøgelser som foregår hos jordemoderen på dit fødested, og vi udfylder også din vandrejournal. Vi tager udgangspunkt i det du ønsker at tale om gang for gang. Der vil også være tid til at få fødselsforberedelse i konsultationstimerne.

Det offentliges tilbud til gravide er i dag ca. 6 jordemoderkonsultationer, afhængig af om du er første- eller fleregangsfødende. Der er kun afsat 20 min til en konsultation, og det er for mange gravide absolut ikke nok. Derudover er der ofte forsinkelser, og i løbet af graviditeten møder man mange forskellige jordemødre. Alt dette skaber for mange gravide, utryghed og mange gravide føler sig ikke mødt.

Rebozo

Udover samtale indeholder jordemoderkonsultationen også:

  • Vurdering af barnets stilling og fosterskøn
  • Lytte hjertelyd
  • Måling af livmoderen vokser (symfyse/fundus mål)
  • Urinundersøgelse
  • Blodtryksmåling

Skulle der være noget som kræver et check på sygehuset, tager vi kontakt til dit fødested.

Booking

Du kan booke tid til jordemoderkonsultation i vores klinik på Frederiksberg via vores online booking. Du kan booke en konsultation af 30 min. varighed eller 1 time.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere om "danmark"s takster til jordemoder her