Modningsakupunktur

Akupunktur – som modning til fødsel

Modningsakupunkturbehandling er en glimrende naturlig måde at gøre kroppen fødeklar på. Nålene går ind og modner og blødgør livmoderhalsen, så fødslen forhåbentlig går hurtigere igang, din latensfase bliver kortere og fødslen går lettere og med hurtigere fremgang undervejs. Modningsakupunktur gør kroppen moden og nedsætter risikoen for medicinsk igangsættelse og indgreb under fødslen. Derudover kan man opleve et mindre behov for medicinsk smertelindring, samt det kan give en kortere fødsel.

Fødselsmodnende akupunktur anbefales tidligst fra uge 37 og én gang ugentligt. Har du passeret din termin, anbefales det at få modningsakupunktur to gange ugentligt. Efter terminen kan akupunkturen kombineres med en hindeløsning. Er man ikke så meget til nåle, så tilbyder vi også akupressurbehandling i kombination med rebozomassage, som også har en effektiv modnende effekt på den gravide krop. Læs mere om rebozo her.

Det er dog meget individuelt hvor mange behandlinger man skal have. Det afhænger selvfølgelig af hvilken graviditetsuge man påbegynder behandlingen.

Vi bruger højkvalitets godkendte akupunkturnåle, som er helt tynde. De gør ikke ondt, men du kan godt mærke et lille stik lige når nålen sættes i. Vi sætter akupunkturnåle i de fødslensmodnende og afslappende punktur i fødder, ben, hænder og panden. Nålene sidder så i 25 min og virker, mens du slapper af og nyder roen i klinikken.

Akupunktur er fantastisk til gravide, idet det ingen alvorlige bivirkninger har. Enkelte kvinder oplever kvalme, svedture og let svimmelhed umiddelbart i forbindelse med behandlingen, men det er sjældent og forsvinder altid så snart nålene tages ud igen. For at undgå denne reaktion anbefaler vi at du sørger for at have spist og drukket inden behandling. Så giver du dig selv de mest optimale forhold for at lade akupunkturen virke bedst muligt. Vi anbefaler også, at man altid sørger for at drikke godt med væske samme dag man har fået akupunktur.

 

Akupunktur fødsel

Fødselsmodnende rebozo med akupressur

Er du ikke så meget til nåle, så kan vi tilbyde en skøn og afslappende fødselsmodnende rebozo med akupressur. Du kan læse mere om det her.

Aflysningspolitik

I tilfælde af fødsel, er aflysning naturligvis uden beregning.  Ved aflysning af andre årsager, gælder vores normale aflysningspolitik her.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere om "danmark"s takster til jordemoder her

Fra 1/1 ydes der op til 50% af ydelsesprisen.