Rebozo

Rebozo – perfekt for din muskler og bækken

Rebozo er en massageteknik, der kombinerer traditionel afspænding og udstrækning med massage. Det giver velvære, virker forløsende og kan bruges til behandling af graviditetsgener så som ryg- og lændesmerter, iskias, fordøjelsesproblemer mm. Massagen bruges også til at afspænde muskulaturen i bækkenet, og dermed skabe de bedste betingelser for at barnet kan søge korrekt ned i bækkenet. Det er en fantastisk måde at afspænde krop og bækken på. Massagen udøves bl.a. med et eller flere lange klæder, og med massagen er det muligt at nå ind til psoas musklen, den dybeste muskel i det menneskelige legeme. Psoas, der også kaldes sjælemusklen, påvirker vores balance af knogler og muskler, fleksibilitet og styrke, men den er også budbringer for nervesystemet. En spændt eller skæv psoasmuskulatur er som en labyrint for det ufødte barn at navigere i og kan resultere i høj ligestand, uregelmæssig hovedstilling eller afgledet placering i bækkenet.

Kontinuerlig rebozomassage gennem graviditeten sikrer ikke kun en afspændt krop og bækken, men også kropsbevidsthed og forbindelse til muskulaturen.

Hvis din baby ikke vender med hovedet nedad efter uge 34+0, kan rebozo være en tidlig og mild måde at invitere barnet til at vende sig. Man kan også med god fordel bruge rebozo som supplement lige inden et traditionelt vendingsforsøg; en afspændt krop og en rolig baby giver bedre chancer for et vellykket forsøg.

Massagen kan bruges i kombination med akupressur og evt. hindeløsning som modning til fødsel. Rebozomassagen hjælper dig til at blive afspændt og afstresset, så den følgende stimulation af akupunktur får optimale forhold, og med rebozo’en hjælpes dit barn længere ned i dit bækken, så hovedet masserer livmoderåbningen. Rebozo er også et meget effektivt redskab under fødsler både som smertelindring, ve-stimulering, til at hjælpe barnet længere ned i bækkenet og til helt almindelig velvære.

Fødselsmodnende rebozo med akupressur

Fra du er 37+0 er du velkommen til at modtage en fødselsmodnende rebozobehandling inklusiv akupressur.

Behandlingen starter med rebozomassage, som skaber balance og afspænding i kroppens muskler. Specielt den store psoasmuskel (livets muskel), som hæfter på rygraden, og som svøber sig indenom bækkenet og rundt om din livmoder.  Nu er din krop afslappet og åben for at modtage fødselsmodnende akupressur, som er en mild form for tryk på flere forskellige punkter på fødder og på kroppen. Akupressur bygger på samme filosofi som akupunktur og arbejder med de samme punkter – kroppens meridianpunkter – blot uden nåle.

Akupressur kan bruges til naturlig igangsættelse og som smertelindring under fødslen.

Behandlinger tager ca. 1,5 time.

Flere typer af massage

Udover rebozomassage, så tilbyder vi også

  • Gravidmassage med fødselsmodende akupressur (fra 37+0)
  • Efterfødselsmassage
  • Gravidmassage
  • Fødselsmodende rebozo med akupressur (fra 37+0)
  • Fodmassage med eller uden fodbad.

Du er i kyndige hænder, når du booker tid enten hos Diana, Louise eller Tilde.