Rebozo workshop for par

Styrk din fødekrop og få flow i fødslen med det enestående redskab REBOZO

Rebezo, rebozo massage, rebozo workshop, rebozo workshop for par

Når du er gravid ændres din kropsholdning og tyngdepunktet forskydes. For rigtig mange betyder det problemer med lænd, bækken og hofter. Graviditetsgener som disse er helt normale, og man vil begynde at kompensere og forsøge at skåne de områder, der er udsat. Desværre betyder det ofte, at vi får lavet en skævhed eller en skæv spænding i vores bækken, og det resulterer i mange fødsler, hvor barnet står uhensigtsmæssigt, simpelthen fordi bækkenmuskulaturen er spændt. Med rebozo kan du ikke kun afspænde og styrke din fødekrop, men du bliver også mere kropsbevidst og glad, fordi massagen beroliger hele dit nervesystem i sin behagelige og blide form. Massagen er et unikt redskab til at afspænde bækkenmuskulaturen og kan desuden også mindske væskeophobninger, lindre smerter i lænd, baller og hofter, afhjælpe spændinger, hovedpine og stress.

PRIVAT SESSION

Vi inviterer til kursus for dig og din fødepartner, hvor I bliver undervist i teknikkerne, der støtter op om en afspændt krop i graviditeten og i fødslen. Rebozomassagen er et fantastisk værktøj til samarbejde i graviditet og fødsel, der også øger trygheden og tilliden mellem modtager og behandler, så I begge bliver mentalt forberedt til fødslen. Uanset om man føder hjemme eller på hospital, oplever mange naturlige ophold i fødslen. Med rebozo teknikker kan man støtte flowet i fødslens forløb, så de ophold, der kommer ikke bliver bremseklodser for fødslen. Massagen øger nemlig produktionen af hormonet oxytocin. Det er det hormon, der stimulerer veerne under fødslen, og samtidig hjælper massagen barnet til at trænge rigtigt ned gennem bækkenet. Rebozoen giver også naturlig smertelindring, og fødselspartneren kan derfor gøre en verden til forskel under fødslen med massagen – her får i et værktøj til at støtte og hjælpe i graviditeten og i fødslen.

Vores workshop afholdes af vores doula Tilde. Tilde udfører også gravidmassage, efterfødselsmassage og rebozomassage i klinikken.Rebozo, rebozomassage, rebozo massage, rebozo workshop, rebozo workshop for par

PRIS OG PRAKTISK INFO

  • 1.400 kr. inkl. vand/kaffe/the.
  • Kurset afholdes i vores klinik på Godthåbsvej 64A, 2000 Frederiksberg.
  • Der er 2 timers gratis parkering i sidegaderne ved Godthåbsvej, og det er nemt at finde parkering.

AFLYSNINGSPOLITIK

For aflysningspolitik lær her.