Spinning Babies®

Skab plads og balance i bækkenet med Spinning Babies® teknikker

Nogle gravide oplever et barn, som har svært ved at finde sig til rette i livmoderen med hovedet på plads ned i bækkenet. Det kan opleves ved at barnet lægger sig med numsen forrest eller i tværleje. For andre ses det først under fødslen, ved at barnet står skævt i bækkenet, og kommer som en stjernekigger, eller sågar må tages med sugekop eller ved kejsersnit. Når barnet står skævt i bækkenet, er det ikke altid der er nok plads til at hovedet kan komme ned igennem det smalle bækken, da de fylder lidt mere i en i forvejen trang plads.

Derfor tilbyder vi gravide en chance for selv at påvirke sit fødselsforløb, ved at bruge Spinning Babies® teknikkerne. Spinning Babies® teknikkerne bygger på tesen om, at baby lægger sig, hvor der er plads. Vores vestlige verden understøtter ikke kroppens naturlige bevægemønstre, i og med at vi fx kører bil og arbejder siddende ved en computer i mange timer. Det kan medføre, at vores muskler og ledbånd i kroppen kan blive spændte og rigide. Det gælder også for de muskler og ledbånd, der hæfter på livmoderen og bækkenet. De muskler og ledbånd er nemlig alligevel ret belastede, når kroppen er gravid.

Med Spinning Babies® teknikkerne kan man forberede kroppen bedst muligt på den kommende fødsel ved at lave et sæt øvelser, som understøtter kroppen i at give baby mest mulig plads i livmoderen og bækkenet. Teknikkerne er mest effektive, hvis de laves regelmæssigt fra graviditetsuge 24, men det er aldrig for sent!

Spinning Babies® er for dig, som:

  • Tidligere har fået akut kejsersnit grundet et barn som aldrig kom ned i bækkenet eller lå forkert.
  • Tidligere har haft en langtrukken og hård fødsel grundet en skæv hovedstillig.
  • Har eller har haft et barn i underkropsstilling eller tværleje.
  • Dig som ønsker at forberede din krop bedst muligt på fødsel.

Ydelsen inkluderer også at få undersøgt barnets stilling og lyttet hjertelyd. Derudover får du tilsendt et link med øvelserne, som du får vist under konsultationen.

Det er mest optimalt at ens partner også er med til konsultationen, da øvelserne kræver hjælp at lave hjemme. Hvis du selv har en rebozo eller en fastvikle (helst str. 2 eller 3) må du meget gerne tage den med, ellers kan du låne en hernede.

Gravidmassage

Booking

Du kan booke tid til en session med Spinning Babies® teknikker i vores klinik på Frederiksberg.