Vejledning af større børn

Vejledning af børn fra +4 måneder

Hos Den gode barsel er vi certificerede ammevejledere (IBCLC), hvilket betyder at vi har fået grundig undervisning i hele om ammeperioden fra start til slut, udvikling hos børn, ammestop og mange andre ting, som gør sig gældende de første par år af barnets liv.

Du kan derfor også booke en vejledning hos os, hvis du har brug for hjælp til følgende problematikker:

Overgang til fast føde

Sundhedsstyrelsen anbefaler fuldamning til 6 mdr, men mange oplever at få anbefalet fast føde allerede ved 3-4 mdr alderen. Hvad er der på spil her, og hvorfor er det bedre at vente til 6mdr? Dette og meget mere kan du tale med os om, og få kompetent og faglig sparring og vejledning til hvordan i kommer bedst i gang.

Amning og arbejdsliv

De fleste har omtrent et års barsel, nogle lidt mere, og nogle lidt eller meget mindre. Uanset hvad, så kommer der et skift i barnets liv, når/hvis mor skal starte tilbage, og barnet kommer i pasning. Hvordan så med amningen – skal man stoppe? Vi kan vejlede dig til den blideste og mest glidende overgang fra barsel til arbejds/pasningslivet, uden at det behøver at koste dig amningen.

Ammestop

Ønsker du at stoppe amningen, kan vi også hjælpe dig. Der findes mange måder at gøre det på, men ofte oplever vi at mødre med ønske om ammestop bliver mødt af en recept med ammestoppiller, og ingen eller ringe vejledning i hvordan et ammestop kan foregå i praksis. Der findes heldigvis forskellige metoder til at nå til et ammestop på blid måde med øje for barnets behov.

Ammestrejke

Pludselig bliver dit barn urolig, grædende og afviser brystet, selvom det er længe siden det sidste har fået mad. Denne adfærd kan vare ved til mors (og babys) store frustration. Hvad gør man her? Baby skal jo have mad! Ved vejledning hos os afdækker vi hvad der kan være på spil, og hvordan i kan forhåbentlig komme ud af ammestrejken sammen.

Dårlig/urolig søvn

30-minutters børn, sjatsovere, powernap-børn… Kært barn har mange navne, når det gælder korte søvnstræk. For hvad er egentlig normal babysøvn, og hvordan får man mest muligt søvn, mens ens barn er lille? Der er meget forkert vejledning på området og mange fagpersoner vejleder meget forskelligt. Hos os vejleder vi ud fra den gældende forskning, og læner os op af den anerkendende tilgang til børn generelt.

Overgang til fastføde

Booking

For råd og vejledning af dit større barn, anbefaler vi, at du booker en telefonkonsultation eller onlinevejledning. Du er selvfølgelig også velkommen til en konsultation i en af vores klinikker.