Ammekursus

Ammeforberedelse er vigtigt!

Hver anden nybagt mor oplever problemer med amningen! Det er alt for mange, efter min mening, og derfor at jeg ude på en mission! Jeg vil  så gerne have kommende forældre til at fokusere på forberedelse på amningen INDEN fødslen. Studier viser nemlig, at ammeforberedelse gør, at mødre ammer længere i tid, så det betaler sig.

På mit ammekursus, får du al den viden, der kræves for, at du kan få en smertefri og vellykket ammeetablering, og derved får et forhåbentligt godt og langt ammeforløb!

Online – foran din skærm

Jeg afholder kurset som et online ammekursus.  Du vælger selv om du vil se med live eller se optagelsen når det passer dig.

 • Inkl. e-bog med alle tips og tricks og vejledninger fx ammestillinger, udmalkning, stramt tungebånd m.m. på 54 sider – E-bogen downloades under livesession eller tilsendes efterfølgende på mail.
 • 1,5 times undervisning – ½ time til spørgsmål.
 • 3 måneder adgang til optagelsen.

OBS! Link til det virtuelle rum sendes ca. 1 time før kursus start. (Husk at checke dit spamfilter).

Indhold af undervisningen

 • De første dage – råmælken.
 • Mælketilløb – brystspændinger.
 • Sutteteknik – hvordan lægger du dit barn til uden smerter step by step.
 • Håndgreb – c og u greb.
 • Ammestillinger.
 • Barnets trivsel – du lærer alt om, hvad du skal være opmærksom på.
 • Udfordring ved amning – smerter, sår og revner, suttebrikker, brystbetændelse, mælkeknuder, svamp, stramt tungebånd, for lidt mælk, overproduktionen, udmalkning i graviditeten m.m.
 • Løsningsforslag til opståede problemer.
 • Derudover kommer jeg også ind på flere relevante emner.

Ammekursus for alle

Jeg anbefaler, at du melder dig til, når du er ca. i uge 32+ eller senere for at få størst udbytte ud af kurset.

Dette ammekursus henvender sig til:

 • Alle gravide -førstegangs – og fleregangsfødende.
 • Den gravide eller nybagte moders partner.
 • Nybagte mødre som finder amning svært, og trænger til vejledning til at sikre god sutteteknik og lære nye ammestillinger m.m.

Din underviser

Sonja er indehaver af Den gode barsel. Sonja har været selvstænding ammevejleder siden 2015 og afholdt ammeforberederende kurser i 8 år, og var først mover på dette kursus inden for ammeforberedelse i Danmark. Du er derfor garanteret et gennemarbejdet materiale og du får en strukteret undervisning, som er baseret både på evidens – og erfaringsviden.

 

Online ammekursus

299 kr.

 • E-bog 54 sider – kan bruges som opslagsværk.
 • 1.5 timer undervisning – 30 min. til spørgsmål.
 • 3 måneders adgang til optagelsen efterfølgende!

Linket til det virtuelle rum sendes ca 1 time før jeg går live. (check din spamfilter).

Adgang til tidligere afholdt ammekursus

  Kan du ikke vente til næste kursus, kan du få adgang til det sidste afholdte kursus.

  249 kr.

  • E-bog 54 sider. Tilsendes på email.
  • Indbetal 249 kr. til mobilepay nr. 82597 – skriv “online ammekursus” i kommentarfeltet.
  • Send kvitteringen på indbetaling til kontakt@dengodebarsel.dk
  • Adgang til optagelsen samt til e-bogen sendes ca. inden for 24 timer.

   

  Sindssygt godt! Jeg ville ønske at jeg have deltaget med min første. 

  Julie

  Fantastisk ammekursus. Tusind tak Sonja. Bedste investering!

  Sümeyya

  Kæmpe fan! Især som førstegangsgravid, og total uvidende! Jeg er så glad for jeg købte det her kursus.

  Louise

  Tak for super godt og informationsrigt (og billigt) online ammekursus, og en genial “ammebibel” til den efterfølgende tid.

  Marie

  Hej igen! ☀️
  Jeg skrev til jer da min dejlige dreng blot var 5 dage gammel med tak for god og kyndig vejledning til en god ammeopstart! Inden jeg fødte var jeg sikker på at jeg ikke ville få et succesfuldt ammeforløb, da det aldrig er lykkes for nogle kvinder i min familie at amme. Så selvom det var et kæmpe ønske at amme, havde jeg allerede forberedt mig selv på at det nok ikke blev sådan. Efter at have taget jeres onlinekursus fik jeg mere tro på at det godt kunne lade sig gøre, også for mig! I dag har jeg en dreng i perfekt trivsel som er blevet fuldammet i 6 måneder, så endnu en gang tak for at give mig troen og redskaberne til at komme godt fra start 😌 Og tak for alt den gratis vejledning og gode råd i deler ud af her på Instagram, det er guld værd 🤩

  Mette

  Jeg har taget din ammekursus og er så glad for det! Især også at man får bogen med. Den er guld værd, har slået op i den minst 100 gange under ammeetableringen. Kursus og bogen har gjort det hele med amninge bare køre, da jeg har vidst hvad jeg skulle gøre med de forskellige udfordringer der opstår. Har også anbefalet neto dit ammekursus til en af mine bekende, som er gravid. Tak!

  Pernille

  Hej. Jeg deltog i dagens kursus. Jeg er gravid med nr. 3. Har de to andre hhv. 10 mdr og 3,5 mdr. Jeg synes kurset i dag var super brugbart og informativt, og jeg glæder mig til at amme. Jeg valgte at deltage, da mit ammeforløb med nr. 2 gik i vasken, fordi SP mente, at baby ikke fik nok hos mig. Det hjalp dog ikke på skrigeturene at gå over til flaske, og jeg fortrød at jeg stoppede. Jeg har før deltaget i et anet ammekursus, men vil klart anbefale jeres. I kommer hele vejen rundt, har en god struktur og der plads til generelle spørgsmål. Kæmpe ros herfra!

  Mia

  Det var virkelig et godt kursus der klædte mig og min kæreste total godt på til amningen. Resultatet er at jeg stadig fuldammer min søn på næsten 5 måneder, som vejer 10,7 kg og 73 cm lang. Det skal tilføjes at jeg inden kurset har ammet min datter, hvilket gik forfærdeligt og stoppede næsten før det startede. Kæmpe anbefaling herfra.

  Louise