Ammekursus

Ammeforberedelse er vigtigt!

Hver anden nybagt mor oplever problemer med amningen! Det er alt for mange, synes vi, og derfor at vi ude på en mission! Vi vil gerne have jer til at fokusere på forberedelse på amningen INDEN I føder. Det er så vigtigt at få viden om amning som sikrer jer, at I kommer godt fra start,  og derved får et godt og langt ammeforløb!

På vores ammekursus, får du al den viden, der kræves for, at du kan få en smertefri og vellykket ammeetablering.

Online – foran din skærm

Vi afholder kurset som et online ammekursus, så du kan vælge at se med live eller vælge at se det lige når det passer dig inden for en måneds tid. Så du kan se det fra din egen sofa uanset hvor i verdenen du befinder dig. Sidst i kurset har du mulighed for at stille spørgsmål. 

Indholdet af undervisningen

Der gennemgåes følgende emner:

  • De første dage – råmælk.
  • Mælketilløb – brystspændinger.
  • Sutteteknik – hvordan lægger du dit barn til uden smerter step by step.
  • Håndgreb.
  • Ammestillinger – vi gennemgår og viser alle stillinger trin for trin.
  • Barnets trivsel – du lærer alt om, hvad du skal være opmærksom på.
  • Udfordring ved amning – vi fortæller dig alt om smerter, sår og revner, suttebrikker, brystbetændelse, mælkeknuder, svamp, stramt tungebånd, for lidt mælk, overproduktionen, udmalkning i graviditeten m.m.
  • Løsningsforslag til opståede problemer.

Derudover kommer vi også ind på flere relevante emner. Du får også Sonjas e-bog Alt om amning på 54 sider, som du kan bruge som opslagsværk. Den er spængtfyldt med billeder, links til videoer og en masse viden, også med emner som ikke nævnes under kurset.

ammekursus, ammekursus den gode barsel

Hvem henvender kurset sig til?

Vores ammekursus henvender sig til alle gravide, førstegangsfødende og fleregangsfødende, partnere og nybagte mødre som finder amning svært, og trænger til vejledning til at sikre god sutteteknik og lære nye ammestillinger m.m. Vi anbefaler, at du melder dig til, når du er ca. i uge 32+ eller senere for størst udbytte af kurset.

Underviser

Undervisningen foretages af indehaver af Den gode barsel,  jordemoder og IBCLC certificeret ammevejleder, Sonja Eskandari.

Sonja har været selvstænding ammevejleder siden 2015, og afholdt ammeforberederende kurser i 6 år, og var først mover på dette kursus inden for ammeforberedelse. Så du er garanteret et gennemarbejdet og strukteret undervisning, som er baseret på eviden – og erfaringsviden.

 

Online ammekursus

Pris 200 kr. inkl. e-bog, gense optagelsen i en måned. Tilmelding skal ske senest 1 time før start. Du modtager et link til det virtuelle rum ca. 1 time før kursus start. Husk at checke dit spamfilter.

Torsdag 15/9 18-20

Torsdag 13/10 18-20

Torsdag 17/11 18-20

 

Adgang til tidligere afholdt kursus

Hvis du ikke kan vente til næste gang vi streamer live, kan du få adgang til tidligere afholdt ammekursus.

  • Indbetal 200 kr. til mobilepay nr. 82597 – skriv “online ammekursus” i kommentarfeltet
  • Send kvitteringen på indbetaling til kontakt@dengodebarsel.dk og så sendes adgang til optagelsen samt til e-bogen inden for 24 timer.