Vi holder ferielukket i klinikken fra 24/6 og til med 22/7 (uge 26, 27, 28 & 29). Vi kører dog ud på ammebesøg allerede fra uge 29 - mandag, d. 18/7.  Du kan bestille tid via vores online bookingsystem.  Ønsker du ammehjælp imens vi er på ferie - henviser vi til Maj fra Ammebasen.

Vi ønsker dig en dejlig sommer.

♥ Sonja & Louise

Ammekursus

Ammeforberedelse er vigtigt!

Hver anden nybagt mor oplever problemer med amningen! Det er alt for mange, synes vi, og derfor at vi ude på en mission! Vi vil gerne have jer til at fokusere på forberedelse på amningen INDEN I føder. Det er så vigtigt at få viden om amning som sikrer jer, at I kommer godt fra start,  og derved får et godt og langt ammeforløb!

På vores ammekursus, får du al den viden, der kræves for, at du kan få en smertefri og vellykket ammeetablering.

I kurset indgår og vores ammebog – Alt om amning, som efterhånden fylder 54 sider, hvor alt hvad vi gennemgår på kurset, også fremgår i bogen, og så lidt mere til. Den er illustreret med billeder og links til nyttige videoer. 

Online eller i klinikken

Vi afholder kurset både som et online ammekursus og som fysisk kursus i vores klinik på Frederiksberg. Indholdet er det samme og der er mulighed for at få stillet spørgsmål undervejs.

Vælger du online kursus, kan du se med live eller vælge at se det lige når det passer dig inden for en måneds tid. Så du kan se det fra din egen soofa uanset hvor i verdenen du befinder dig.

Underviser

Undervisningen foretages af indehaveren af Den gode barsel,  jordemoder og IBCLC certificeret ammevejleder, Sonja Eskandari.

ammekursus, ammekursus den gode barsel

Hvem henvender kurset sig til?

Vores ammekursus henvender sig til alle gravide, førstegangsfødende og fleregangsfødende, partnere og nybagte mødre som finder amning svært, og trænger til vejledning til at sikre god sutteteknik og lære nye ammestillinger m.m. Vi anbefaler, at du melder dig til, når du er ca. i uge 32+ eller senere for størst udbytte af kurset.

Indholdet af undervisningen

  • De første dage – råmælk og mælketilløb
  • Korrekt sutteteknik – hvordan lægger du dit barn til uden smerter.
  • Ammestillinger – vi gennemgår og viser alle stillinger trin for trin.
  • Barnets trivsel – du lærer alt om, hvad du skal være opmærksom på.
  • Udfordring ved amning – vi fortæller dig alt om smerter, sår og revner, suttebrikker, brystbetændelse, mælkeknuder, svamp, stramt tungebånd, for lidt mælk, overproduktionen, udmalkning i graviditeten m.m.
  • Løsningsforslag til opståede problemer.

Online ammekursus

Pris 200 kr. inkl. e-bog, gense optagelsen i en måned. 

Tirsdag 19/7 19-21

Torsdag 18/8 18-20

Torsdag 15/9 18-20

Torsdag 13/10 18-20

Torsdag 17/11 18-20

Ammmekursus – hold

Pris 750 kr. inkl. e-bog, kaffe, the og snacks. 

Mandag 15/8 11-14

Mandag 12/9 11-14

Mandag 10/10 11-14

Mandag 14/11 11-14

Mandag 12/12 11-14

 

Adgang til tidligere afholdt kursus

I perioden 24/6-10/7 er det ikke muligt at få adgang grundet sommerferie.

Hvis du ikke kan vente til næste gang vi streamer live, kan du få adgang til tidligere afholdt ammekursus.

  • Indbetal 200 kr. til mobilepay nr. 82597 – skriv “online ammekursus” i kommentarfeltet
  • Send kvitteringen på indbetaling til kontakt@dengodebarsel.dk og så sendes adgang til optagelsen samt til e-bogen inden for 24 timer.