Hjælp til amning – når du finder amningen svær

Få hjælp til amning

Få hjælp til amning, når du oplever problemer med amningen!  Vi yder hjælp helt fra nyfødt og frem til 3 år.

Hos Den gode barsel har vi en bred vifte af fagligheder og kompetencer. Vi har ydet privat ammevejledning siden 2015. Vi er certificerede ammevejledere IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant) og CBS (Certified Breastfeeding Specialist). Vores brede teoretiske og kliniske erfaring (mere 10 år) gør os i stand til at hjælper jer med både helt almindelige ammeforløb, samt de mest komplicerede ammeproblematikker. Vi er derudover alle specialister i at vurdere og vejlede omkring stramt tungebånd.

 

Hvornår skal du søge hjælp?

Vi bliver ofte spurgt om, hvornår man skal søge ammehjælp? Vi anbefaler, at du gør det ligeså snart med oplever besværlighed med amning. Der er meget bedre at tage det i opløbet, end det er for sent. Der er altid størst chance for at komme i mål med amningen inden barnet er fyldt 3 mdr – især hvis det gælder sutteteknikken.

 

Ammeproblemer vi kan hjælpe med 0-4 mdr. 

 • Mor har sår og smerter på brystvorterne ved amning
 • Baby har svært ved at få fat på brystet
 • Baby slipper ofte brystet under amningen
 • Baby kan kun amme med suttebrik
 • Stramt tungebånd
 • Baby klikker ved amning
 • Forældre er usikre på om baby får nok mælk
 • Baby tager for lidt på i vægt
 • Brystopererede kvinder, som ønsker at amme
 • Mor har indadvendte brystvorter
 • Tidligere mislykket eller svært ammeforløb
 • Det lykkes ikke at lægge til i forskellige ammestillinger
 • Baby er meget urolig og grædende under eller imellem amningerne

Ammevejledningen

Til en ammevejledning starter vi altid med at høre om hvad I oplever af ammeproblemer, og hvad I ønsker hjælp til. Vi foretager altid en grundig mundfunktionundersøgelse, og checker også for spændinger i kroppen. Vi starter altid med at se, hvordan du lægger barnet til brystet, så vi kan se hvad, I (dig og baby) indtil videre har gjort og vurdere sutteteknikken.  Derefter hjælper, vejleder og viser vi forskellige håndgreb og ammestillinger så sutteteknikken optimeres.  Der foretages altid en individuel vejledning og plan for den enkelte familie. Vi ser meget gerne, at der en anden til stede udover mor til vejledningen til fx at filme og tage billeder, imens vi hjælper og vejleder. Det er nemlig altid nemmere at huske, hvad som er blevet vist og sagt, med billeder og video.

Udover ammevejledning, svarer vi selvfølgelig også spørgsmål vedr søvn, uro, vikle/bæresele og hvad der end fylder hos jer lige nu og her. Vi har masser af erfaring i spædbørn og ved hvor sårbart og til tider ret hårdt der er at blive forældre.

Hjemmebesøg

Vi tilbyder ammehjælp hjemme hos dig selv i trygge rammer. Vi dækker hele Sjælland.

 

Tryghedspakken

Til dig, som allerede nu ved, at du har brug for mere end en enkelt vejledning, og ønske at have ekstra tryghed og støtte, kan vi tilbyde vores tryghedspakke. Den består af 3 besøg, og hvordan disse besøg ligger, bestemmer du/I. Vi kan allerede komme på sygehuset. Det kan være at I ønsker en samtale inden fødslen, eller ønsker alle tre besøg sker efter fødslen.

 

Spørgsmål & anmeldelser

Har du brug for at vide mere inden du booker tid, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@dengodebarsel.dk

Hvis du vil vide mere, om hvordan vi har hjulpet nybagte mødre med deres ammeproblemer, så kan du læse det under anmeldelser.

Priser