Privatlivspolitik og betingelser

Privatlivspolitik

Websitet ejes og publiceres af:

Frederiksberg Jordemoderklinik ApS
Godthåbsvej 64A
2000 Frederiksberg

Telefon: +45 93 60 84 14
E-mail: kontakt@dinjordemoder.nu

Cvr 38773747

Frederiksberg Jordemoderklinik behandler dine personoplysninger forsvarligt og i overensstemmelse med persondataloven. Vi bestræber os på at minimere anvendelsen af personfølsomme oplysninger og behandler dine indhentede persondata med respekt og ansvarlighed.

Frederiksberg Jordemoderkliniks samarbejdspartnere inden for databehandling og håndtering af personoplysninger lever op til GDPR anno 25. maj 2018. Vores booking og journalsystem anvender SSL-sikkerhed for krypteret og sikker kommunikation.

Ved onlinebooking indhentes aktivt et samtykke fra dig, hvormed du accepterer Frederiksbergs Jordemoderklinik betingelser og vilkår for persondatahåndtering, samt virksomhedens øvrige vilkår og forretningsbetingelser.

Selvom vi forsøger at sikre dine data bedst muligt, kan vi ikke garantere deres sikkerhed, når de overføres via Internet. Sikkerheden for dine data er således dit eget ansvar under overførsel via Internet, f.eks. hvis du sender dine personoplysninger, billeder eller lignende via mail.

Dine data udleveres ikke til tredjemand uden din tilladelse, medmindre myndigheder måtte kræve dem udleveret.

Personoplysninger

Personoplysningerne anvendes ved booking, journalføring, bogføring og betaling. Journaloplysninger opbevares i 10 år i overensstemmelse med gældende lovgivning og i overensstemmelse med Styrelsen for patientsikkerhed. Persondataoplysninger kan til enhver tid slettes på din opfordring. Du har yderligere ret til at få dine oplysninger opdateret, udleveret eller overført til anden behandler.

Frederiksberg Jordemoderklinik registrerer følgende personoplysninger:

  • For- og efternavn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Evt. Cpr. nummer
  • Helbredsoplysninger

Oplysningerne registreres ved booking af aftaler hos Frederiksberg Jordemoderklinik online eller mundtligt. Disse anvendes i forbindelse med journalføring, behandling, fakturering og ved indberetning til Sygeforsikring Danmark. Oplysningerne arkiveres i 10 år i henhold til lovgivningen ved Styrelsen for patientsikkerhed.

Databehandlere

Herunder listes Frederiksberg Jordemoderkliniks databehandlere. De indhentede personoplysninger deles med Frederiksbergs Jordemoderkliniks databehandlere i overensstemmelse med persondataloven og udelukkende med fagligt formål.

Terapeutbooking

Terapeut Booking opbevarer data hos et danskejet hosting-selskab i Danmark. Dine data vil altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen. Alt data vi indsamler ved booking og journalføring, samt det du selv opretter og registrerer ved online booking behandles fortroligt og er krypteret. Terapeutbooking har databehandleraftale med Dinero, Sygeforsikring Danmark og EasyPay.

Dengodebarsel.dk & Denrigtigejordemoder.dk

Når du besøger Dengodebarsel.dk og Denrigtigejordemoder.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dit besøg. F.eks. hvilke sider du åbner, om du har været her før, og hvilket websted eller søgemaskine du kom fra. Den information, vi automatisk indsamler fra dit besøg, er ikke personlig. Den bruges ikke til at identificere dig som person, men til at følge tendenser i generel brugeradfærd på vores website.

Links til andre hjemmesider

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på en tredjeparts link, vil du blive dirigeret til en tredjeparts hjemmeside. Vi anbefaler dig til at gennemlæse fortrolighedspolitikken af hvert websted, du besøger. Vi har ingen kontrol over, og påtager os intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitik, eller praksis i tredjeparts websteder eller tjenester.

Henvendelse

Ved behov for yderligere information om Frederiksberg Jordemoderklinik persondatahåndtering, behov for ændringer eller ved tilbagetrækning af samtykke rettes der henvendelse til Frederiksberg Jordemoderklinik.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@dinjordemoder.nu Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Betingelser

Akut ammehjælp, konsultationer, behandlinger og individuelle forløb

  • Booking foretages online, telefonisk eller i klinikken.
  • Betaling sker online ved booking af tiden eller ved ankomst til klinikken.

Hold og kurser

  • Booking foretages online, telefonisk eller i klinikken
  • Betaling reserveres med bookingen, dog trækkes betalingen først efter endt kursus
  • Frederiksberg Jordemoderklinik forbeholder sig retten til at aflyse et hold/kursus, hvis tilslutningen mod forventning er lav.

Persondatapolitik ved webshop hos:

Dataansvarlig for indsamling, behandling og anvedelse af dine personoplysninger på dengodebarsel.dk er:

Frederiksberg Jordemoderklinik ApS v/Den gode barsel & Den rigtige jordemoder
Godthåbsvej 64A
2000 Frederiksberg
E-mail: kontakt@dinjordemoder.nu
CVR: 38773747

Indsamling og behandling af personoplysninger
I vores webshop  indsamler vi udelukkende persondata, når det er relevant for os i forbindelse med dit køb. Vi indsamler følgende persondata ved køb i webshoppen:

  • Navn og efternavn
  • Adresse og evt. alternativ leveringsadresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine personlige data overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi opbevarer kun dine persondata, så længe det er hensigtsmæssigt relevant for den grund, de blev indsamlet til eller så længe, vi har juridisk forpligtelse til det. Se mere nedenfor.

Behandlingsgrundlag og formål
Vi indsamler udelukkende dine personoplysninger, når du gennemfører en handel i vores webshop. Det gør vi, så vi kan gennemføre handlen og sende din ordre. Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne sende en ordrebekræftelse til dig og give information om forsendelse. Skulle der være ønske om ombytning eller retur, eller en vare er udsolg mm, klares dette lettest via mail-korrespondence eller over telefonen, derfor indsamler vi disse oplysninger.

Når du betaler for din ordre på check-ud siden indsamler vi dit navn, kortdata og IP-adress. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun i forbindelse med betalingsafviklingen og til at opfylde den indgåede aftale, som købet er.

Hvis du ikke ønsker at opgive de påkrævede persondata for at gennemføre en ordre/et køb, kan du desværre ikke købe produkter på vores webshop, da vi så ikke kan levere dem til dig.

Dine persondata bliver slettet efter 5 år (jf. Bogføringslovens §10) efter, du har modtaget din ordre.

Andre modtagere af persondata
Vi kunne aldrig finde på at sælge dine persondata til tredemand eller tredjeland, ligesom vi ikke overfører dine data til disse.

Når du bestiller, vil dine personoplysninger blive udleveret til vores fragtfirma GLS.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem QuickPay og de fungerer som vores databehandler. Når du oplyser persondata på vores webshop, bliver de opbevaret i QuickPays datacentre.

Som garanti for, at QuickPay overholdende de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger, har vi indgået en databehandleraftale med QuickPay og GLS.

Dine rettigheder
Er du registreret i vores webshop-system, har du naturligvis ret til at få at vide hvilke oplysninger, vi har registreret i vores system. Du kan få dine persondata rettet og ændret og du har også ret til at få anonymiseret eller slettet dine persondata. Det kan dog være, at vi beder dig om at dokumentere, at du er den, du udgiver dig for at være.

Derudover har du ret til at protestere over behandlingen af dine personoplysninger og du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine persondata, eller at vi skal begrænse behandlingen af dem er du velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dinjordemoder.nu

Cookies-politik

På vores webshop dengodebarsel.dk bruger vi Cookies til Google Analytics. Det gør vi primært til statistik, men også for at forbedre hjemmesidens funktioner og optimere brugervenligheden. Der lagres ingen personhenførbare oplysninger i vores cookies. Cookies, som vi bruger, indeholder bl.a. informationer om:

  • Hvilke sider besøgende har besøgt og hvornår.
  • Hvilken IP-adresse de besøgende har.
  • Hvor i landet og hvilket land besøgende kommer fra.
  • Hvilket sprog den besøgendes computer benytter.
  • Hvilken browser besøgende bruger.
  • Hvilke søgeord besøgende har brugt for at generere indhold.
  • Hvilken side besøgende kommer fra (eksterne og interne links).
  • Hvilke links besøgende har klikket på.

Når du besøger vores webshop, giver du accept til statistik-cookies. Du kan vælge at slå cookies fra i din egen browser og du kan sagtens klikke rundt på vores webshop, selvom du slår cookies fra.