Teamet bag Den gode barsel

Den gode barsel

Sonja Eskandari

Ejer, jordemoder, IBCLC

Sonja Eskandari er ejer og indehaver af Den gode barsel, som hun startede i 2015. Hun har tidligere arbejdet på både fødegang og barselsgang på Rigshospitalet og Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Sonja varetager alle de administrative opgaver hos Den gode barsel, og varetager også ammevejledninger, jordemoderkonsultationer, modningsakupunktur, samt underviser på online ammekursus og ammekursus for fagpersoner.

Sonja har lige siden studietiden haft stor interesse i amning, men da rammer i det offentlige ikke var tilstrækkelig til at de nybagte forældre fik fuldt udbytte af fagligheden hos personalet, startede Sonja Den gode barsel, så familierne kunne få ordentlig, individualiseret, evidensbaseret og grundig ammevejledning. Samtidig har Sonja også specialiseret sig indenfor komplicerede ammeproblemer og stramt tungebånd.

 

Louise Nabe

Sygeplejerske, certificeret ammespecialist CBS, RAB certificeret massør, zoneterapeut & Doula

Louise Nabe er autoriseret sygeplejerske, og har derudover et hav af efteruddannelser inden for krop og sjæl, samt fødsels og barsel, som gør hende i stand til at hjælpe familierne godt igennem overgangen til familielivet. Louise brænder for at hjælpe kvinder og familier i gang med deres nye liv på den blideste og bedst tænkelige måde.

Hun er uddannet doula hos Fødselsterapeuten, RAB certificeret massør fra At Work og zoneterapeut fra Innowell.

Louise har arbejdet som sygeplejerske på både barselsgang og neonatalafdeling på Sjællands Universitetshospital, Roskilde, hvilket kickstartede hendes interesse for amning og spædbørn.

Louise er uddannet cerrtificeret ammespecialist – CBS, som er adgangsgivende til IBCLC-eksamen. Sideløbende er Louise blevet superviseret af Sonja i ammevejledning i mere end 1 år, alt sammen med henblik på at blive IBCLC.

Dette giver Louise kompetencer til at varetage gravid-, efterfødsels- og rebozomassager, babyzoneterapi og ammevejledning hos Den gode barsel.

 

Michelle Nordrup Hansen

Massør & doula

  • Gravidmassage
  • Efterfødselsmassage
  • Rebozomassage
  • Akupressur