Teamet bag Den gode barsel

Den gode barsel

Sonja Eskandari

Indehaver, jordemoder, IBCLC ammekonsulent

Sonja er ejer og indehaver af Den gode barsel, som hun startede i 2015. Hun har tidligere arbejdet på både fødegang og barselsgang på Rigshospitalet og Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Sonja varetager alle de administrative opgaver hos Den gode barsel, og varetager også ammevejledninger, jordemoderkonsultationer, modningsakupunktur, samt underviser på online ammekursus og ammekursus for fagpersoner.

Sonja har lige siden studietiden haft stor interesse i amning, men da rammer i det offentlige ikke var tilstrækkelig til at de nybagte forældre fik fuldt udbytte af fagligheden hos personalet, startede Sonja Den gode barsel, så familierne kunne få ordentlig, individualiseret, evidensbaseret og grundig ammevejledning. Samtidig har Sonja også specialiseret sig indenfor komplicerede ammeproblemer og stramt tungebånd.

Privat er Sonja gift og har 4 børn og bor i Køge.

 

Louise Nabe

Sygeplejerske, certificeret ammespecialist CBS, RAB certificeret massør, babyzoneterapeut & Doula

Louise er autoriseret sygeplejerske, og har derudover et hav af efteruddannelser inden for krop og sjæl, samt fødsel og barsel, som gør hende i stand til at hjælpe familierne godt igennem overgangen til familielivet. Louise brænder for at hjælpe kvinder og familier i gang med deres nye liv på den blideste og bedst tænkelige måde.

Louise er uddannet

  • Doula hos Fødselsterapeuten
  • RAB certificeret massør fra At Work
  • Zoneterapeut fra Innowell
  • Certificeret beastfeeding Specialist – CBS

Louise har arbejdet som sygeplejerske på både barselsgang og neonatalafdeling på Sjællands Universitetshospital, Roskilde, hvilket kickstartede hendes interesse for amning og spædbørn.

Louise er uddannet certificeret ammespecialist – CBS, som er adgangsgivende til IBCLC-eksamen. Sideløbende er Louise blevet superviseret af Sonja i ammevejledning i mere end 1 år, alt sammen med henblik på at blive IBCLC.

Louise har taget flere kurser indenfor stramt tungebåndsproblematikken, bl.a hos Funktionel Terapi, Lactation Education Resources og The Breathe Institute.

Dette giver Louise kompetencer til at varetage gravid-, efterfødsels- og rebozomassager, babyzoneterapi, ammevejledning og vurdering af stramt tungebånd hos Den gode barsel.

Privat er Louise gift, og har 3 piger og bor på landet ude for Roskilde.

Diana Elsgaard

Doula, massør & yogaunderviser

Diana er oprindeligt uddannet pædagog med stor erfaring og viden omkring småbørns udvikling, men valgte efter hun selv trådte ind i moderskabet, at lave et karriereskift og uddannede sig som Doula og gravid- og efterfødselsyogalærer. Diana er empatisk, tillids- og omsorgsfuld og har en kæmpe passion for fødselsforberedelse og at kunne klæde kvinder godt på til fødslen. Diana brænder for at gøre en forskel for kvinder under og efter deres graviditet, og støtte kvinder i at få den bedste start på moderskabet.

Diana er uddannet

  • Pædagog fra Professionshøjskolen UCC, Strandvejen
  • Doula hos Fødselsterapeuten,
  • Hatha yogalærer hos My yoga studio,
  • Gravidyogalærer hos Héltgravid,
  • Efterfødselsyogalærer hos Yojo – Yoga og Jordemoder
  • Kostvejleder med speciale i sportsernæring og Plantebaseret kost hos At Work.

Derudover har Diana taget forskellige kurser og workshop til at understøtte hendes arbejde som Doula og Yogalærer, som giver hende kompetencerne til at varetage fødselsforberedelse, doula forløb, fødsels- og efterfødselssamtale, gravid-, efterfødsel- og rebozomassager, fødselsmodende rebozo, akupressur, gravid – og efterfødselsyoga.

Privat er Diana gift og har 1 søn og bor i Hellerup.