Har du brug for at vide mere inden du booker tid, er du altid velkommen til at kontakte os kontakt@dengodebarsel.dk eller på 60 65 85 97 - KUN SMS.

Sommerferie - Vi holder lukket i uge 29+30 (15/7-26/7).

♥ Sonja & Louise
IBCLC ammekonsulenter

Teamet bag Den gode barsel

Den gode barsel

Sonja Eskandari

Indehaver, jordemoder, IBCLC ammekonsulent & tungebåndsvejleder

Sonja er ejer og indehaver af Den gode barsel, som hun startede i 2015. Hun har tidligere arbejdet på både fødegang og barselsgang på Rigshospitalet og Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Sonja varetager alle de administrative opgaver hos Den gode barsel, og varetager også ammevejledninger, jordemoderkonsultationer, modningsakupunktur, samt underviser på online ammekursus og ammekursus for fagpersoner.

Sonja har lige siden studietiden haft stor interesse i amning, men da rammer i det offentlige ikke var tilstrækkelig til at de nybagte forældre fik fuldt udbytte af fagligheden hos personalet, startede Sonja Den gode barsel, så familierne kunne få ordentlig, individualiseret, evidensbaseret og grundig ammevejledning. Samtidig har Sonja også specialiseret sig indenfor komplicerede ammeproblemer og stramt tungebånd.

Privat er Sonja gift og har 4 børn og bor i Køge.

 

Louise Nabe

Sygeplejerske, IBCLC ammekonuslent, tungebåndsvejleder, certificeret ammespecialist CBS, RAB certificeret massør, babyzoneterapeut & Doula

Louise er autoriseret sygeplejerske, og har derudover et hav af efteruddannelser inden for krop og sjæl, samt fødsel og barsel, som gør hende i stand til at hjælpe familierne godt igennem overgangen til familielivet. Louise brænder for at hjælpe kvinder og familier i gang med deres nye liv på den blideste og bedst tænkelige måde.

Louise er uddannet

  • Doula hos Fødselsterapeuten
  • RAB certificeret massør fra At Work
  • Zoneterapeut fra Innowell
  • Certificeret beastfeeding Specialist – CBS
  • International certificeret ammekonsulent – IBCLC

Louise har arbejdet som sygeplejerske på både barselsgang og neonatalafdeling på Sjællands Universitetshospital, Roskilde, hvilket kickstartede hendes interesse for amning og spædbørn.

Louise har taget flere kurser indenfor stramt tungebåndsproblematikken, bl.a hos Funktionel Terapi, Lactation Education Resources og The Breathe Institute. Dette giver Louise kompetencer til at vurdere stramt tungebånd hos Den gode barsel.

Privat er Louise gift, og har 3 piger og bor på landet ude for Roskilde.