Efterfødselsyoga

Stablisering og styrke

Efterfødselsyoga handler om at genoptræne, styrke og stabilisere din nye krop på en nænsomt, omsorgsfuldt og kærlig måde. Efterfødselsyoga er en kombination af blid, sansebaseret og styrkende yogastillinger, hvor der er særligt fokus på åndedrættet, bækkenbund, ryg og mave, og få genoprettet kontakten til dig selv og din kvindekrop.

Efterfødselsyoga er derudover et trygt og nærværende rum, hvor du kan være en del af et fællesskab, og møde andre mødre og deres børn, med mulighed for at nye relationer og venskaber. Gennem yogaen kan du og din baby styrke båndet imellem jer, og din baby kan ligeledes aktivt deltage og blive inkluderet i yogastillingerne, der både styrker og støtter dit barn motorisk.

Med eller uden baby

Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil komme alene eller have din baby med.  Vi har hold om aftenen, til dig som gerne vil komme uden din baby og et morgenhold til dig som ønsker at have din baby med. Du må tage din baby så længe h*n ikke kravler endnu.

Tager du din baby med, så du altid have mulighed for at trække jer ind i et andet rum, hvis der fx er brug for at amme, give flaske, trøst eller skifte ble osv.

Praktisk

Vi anbefaler at du tidligst starter 6 uger efter du har født

Babyer er velkomne, så længe de ikke er begyndt at kravle. 

Det er ikke et krav at du har dyrket yoga før, for at kunne deltage på et hold. Din undervisere vil nøje tilrettelægge yogatimen, så den støtter og tager hensyn til eventuelle efterfødselsgener og andre komplikationer og udfordringer som du måtte have.

Der er mulighed for at bruge klinikkens yogamåtte, blokke, yogapude, tæppe m.m., men du er også velkommen til at medbringe dit eget.

Tag gerne behageligt tøj på, som ikke nødvendigvis behøver at sidde tæt til kroppen, men som du frit kan bevæge dig i, og som du føler dig godt tilpas i under vores praksis.

Ved sygdom

Er du blevet syg, så bedes du skrive til underviseren senest 3 timer før timen starter, hvor i sammen kan aftale at komme på et andet hold.

Yoga instruktøren

Den gode barsels yoga instruktør er Diana, som udover underviser i gravid yoga- og efterfødselsyoga, udfører gravidmassage, efterfødselsmassage og rebozomassage og akupressur.

 

Pris 

Prisen er 150 kr. pr gang.

Du skal tilmelde dig hver gang.

Tilmelding skal ske online.

Tilmelding er bindende – der foretages ikke refundering.

Holdoversigt – Aftenyoga 

Holdene er drop-in hold og uden baby

Tilmelding til hvert hold skal ske hver gang.

Max 10 deltagere

Efterfødselsyoga foregår

  • Mandag kl. 18.45-20
  • Tirsdag kl. 18.45-20

Tryk på her for at tilmelde dig.

Hold – Morgenyoga

Holdene er drop-in hold og med baby

Tilmelding til hvert hold skal ske hver gang.

Max 8 deltagere

Efterfødselsyoga foregår

  • Torsdag kl. 9.45.-11.00

Tryk på her for at tilmelde dig.