Gravid yoga

Styrk din gravide krop

Gravid yoga er en af de bedste måder at forberede sig på sin fødsel. Gravid yoga er nemlig fødselsforberedende, der ikke kun styrker og forbereder din krop fysisk på fødslen, men også mentalt og følelsesmæssigt.

Gravid yoga er en blid og nærværende måde at dyrke yoga på, der både giver dig en masse redskaber og værktøjer som du kan anvende under og efter fødslen, men også støtter og holder rum for dig og den transformation som du er ved at gennemgå.

Derudover vil du til gravid yoga kunne opleve at få større kontakt til dig selv, din krop og din baby samt få en større forståelse for og indsigt i din egen rolle under fødslen, og hvad du selv kan gøre for at få en god fødselsoplevelse.

Det er et trygt rum, hvor der er plads til dig og alt det du bære med dig, og hvor du sammen med andre gravide kvinder, vil være en del af et fællesskab, og kan følge hinanden under og efter graviditeten, med mulighed for nye relationer og venskaber.

Fokus på fødselsforberedende elementer

Vi har særligt fokus på:

 • Åndedrætsteknikker til at berolige nervesystemet.
 • Ve-mestringsteknikker til at støtte dig i at håndtere veer under fødslen
 • Blide og styrkende yogastillinger der både styrker dig fysisk og mentalt, og som kan anvendes som fødestillinger, samt forebygge graviditetsgener

Derudover vil du til gravidyoga:

 • Få en større bevidsthed og kontakt til din krop.
 • Opleve dyb afspænding, ro og selvomsorg
 • Se dig selv med kærlige og blide øjne.
 • Møde dig selv og din nuværende krop kærligt og omsorgsfuldt
 • Styrke og stabilisere kroppen på en nænsomt og kærlig måde.
 • Få et pusterum fra hverdagens praktiske gøremål.
 • Kom hjem til dig selv, hvor krop, sind og sjæl forenes.

Praktisk

Du må starte så tidligt og så sent i graviditeten som du har lyst til, så længe det føles behageligt og trygt for dig.  Alle øvelser, stillinger og sekvenseringer er tilrettelagt for både nye og erfarene, og kræver derfor ikke at du har dyrket yoga før.

Der er mulighed for at bruge klinikkens yogamåtte, blokke, yogapude, tæppe m.m., men du er også velkommen til at medbringe dit eget.

Tag gerne behageligt tøj på, som ikke nødvendigvis behøver at sidde tæt til kroppen, men som du frit kan bevæge dig i, og som du føler dig godt tilpas i under vores praksis.

Ved sygdom

Er du blevet syg, så bedes du skrive til underviseren senest 3 timer før timen starter, hvor i sammen kan aftale at komme på et andet hold.

 

Pris & tilmelding

Prisen er 150 kr. pr gang.

Du skal tilmelde dig hver gang.

Tilmelding skal ske online.

Tilmelding er bindende – der foretages ikke refundering.

Holdoversigt og tilmeldning

Holdene er drop-in hold.

Tilmelding til hvert hold skal ske hver gang.

Max 10 deltagere.

Gravid yoga foregår

 • Mandag kl. 17-18.15
 • Tirsdag kl. 17-18.15

Tryk på her for at tilmelde dig.

Yoga instruktøren

Den gode barsels yoga instruktør er Diana, som udover underviser i gravid yoga- og efterfødselsyoga, udfører gravidmassage, efterfødselsmassage og rebozomassage og akupressur.