Velkommen til Den gode barsel

Vi er en privat amme- og jordemoderklinik med base på hyggelige Frederiksberg og i naturskønne Holte.

Rebozo

Vi støtter og vejleder i graviditeten og i den første tid med det nyfødte barn. Hos Den gode barsel er vores fokus at skabe tid, tillid og tryghed hos gravide, mødre og børn.

Vi ønsker at skabe en tryg og sikker graviditet for vores gravide, og give vores familier den bedst tænkelig start på deres nye liv som forældre.

Vi er jordemødre med speciale i amning, og vores speciale er at yde ammehjælp til nybagte mødre, som finder amning svært. Vi tilbyder ammehjælp både på Sjælland, Fyn og Jylland og ammevejledning i vores klinik.

Vi tilbyder

 • Jordemoderkonsultation
 • Fødselsmodende akupunktur
 • Online ammekursus for gravide og nybagte mødre
 • Gravidmassage
 • Rebozo
 • Fødselsmodende rebozo med akupressur
 • Fodmassage
 • Efterfødselsmassage
 • Rebozo lukning
 • Workshops for mødregrupper
 • Webshop med specielt udvalgte produkter til mor og baby

Jordemoderkonsultation

Få en tryg graviditet med dig i fokus! Få din egen private jordemoder gennem hele graviditeten.  Også muligt for enkelte konsultationer.

Modningsakupunktur

Vi tilbyder akupunktur som modning til igangsættelse af fødslen. Akupunktur gør kroppen klar til fødsel samt nedsætter risiko for medicinsk igangsættelse. Anbefales allerede fra graviditetsuge 37+0.

Ammeforberedelse for gravide

Få en den bedste ammestart! Forbered dig på amningen og få viden om amning, og hvad dig skal til for at sikre dig et succesfuld ammeforløb. Anbefales fra graviditetsuge 32+.

Akut ammehjælp

Ammehjælp tilbydes til dig som oplever problemer med amningen, og har brug for støtte og hjælp til amning. Vi tilbyder hjemmebesøg samt ammekonsultationer i klinikken.

Det siger andre

Jeg kan varmt anbefale Rebozo massage af Kristiane! Jeg har længe haft besvær med iskiasnerven, hvilket Kristiane hjalp mig af med. Derudover fik jeg også nogle rigtig gode teknikker med hjem, som både kan bruges mod smerter men også til hjælp under fødslen. De dejligste 60 minutters velvære som alle fortjener!

Mette Thi

Rebozomassage

Jeg har både haft fornøjelsen af modningsakupunktur og forberedende ammekursus hos Sonja og begge dele kan varmt anbefales! Man får bare så meget mere end man betaler for, med masser af vejledning på alle områder. Tak for en fantastisk omsorgsfuld behandling. Hvis jeg kan lokke min kæreste til at få flere børn en dag så vil jeg helt sikkert bruge Den gode barsel igen!:-)

Camilla Wendel Nielsen

Ammekursus og akupunktur

Har i dag haft besøg af Sonja som bare var en kæmpe hjælp. Sonja var her i 3 timer hvor jeg bare kunne spørge om alt hvad jeg havde på hjertet, vi øvede amme teknikker, hvordan vi trøster og hvad man nu ellers har brug for at vide som første gangs mor.

Sonja er så sød og kompetent.

Louise Pihl Hansen

Amme og barselshjælp

Privat jordemoder
Privat jordemoder
Ammehjælp