Fødselsforberedelse for dig og din partner

Privat fødselsforberedelse, fødselsforberedelse, privat jordemoder

Privat fødselsforberedelse – når det passer jer! Få gode redskaber til en god fødsel! Ligesom man vil forberede sig inden et marathon, så bør man også betragte den kommende fødsel som et “projekt”, som kræver grundig forberedelse. Vi tror på, at man får en en bedre fødselsoplevelse, når man forberede sig grundig både teoretisk og praktisk. Man bliver klar til den kommende fødsel, og får øget viden omkring ens muligheder under fødselsforløbet. Samtidig bliver man forberedt til forældreskabet.

Fødselsforberedelse varierer meget fra fødested til fødested. De fleste steder foregår det via auditorieundervisning over flere moduler. Dette giver ikke plads til at stille spørgsmål, når man sidder med 200 andre mennesker som man ikke kender. Det kan også være, at I mere af den private type, og ønsker ikke at deltage i fødselsforberedelse sammen med andre par. Vi tilbyder derfor privat fødselsforberedelse hjemme hos jer selv, hvor er der plads til alle spørgsmål og undren, og når det passer ind i jeres kalender.

Privat fødselsforberedelse, fødselsforberedelse, privat jordemoder, forberedelse til fødslen

Vi tilbyder fødselsforberedelse for dig og din partner, hvor vi gennemgår følgende:

  • Fødslens start
  • Fødslens faser, hvad kan man selv gøre i hjemmet
  • Modtagelse på fødestedet
  • Tilbud om smertelindring
  • Fødestillinger
  • Partners rolle under fødslen
  • Tiden efter fødslen

Privat fødselsforberedelse foregår som en lille workshop på 3 timer og altid hjemme hos jer!

For booking kontakt os venligst på mail kontakt@dinjordemoder.nu

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere om ”danmark”s takster til jordemoder her